Tedenski horoskop – 07.09.2020 – 13.09.2020.

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Naredite nekaj za skupno dobro.

Teden se bo pričel napeto, z možnostjo nekaj konfliktov. Tem se raje izognite, saj bi lahko bili poraženi – bodo pa pomembne stvari glavna téma tem konfliktom in sporom. Na sredini tedna se bo izboljšalo vaše ljubezensko področje, kjer boste doživeli vso naklonjenost svojega partnerja. Morda prihaja čas za nadaljnji korak. Stremite pa k skupnemu dobremu, še posebej za vikend in v ožjem krogu ljudi, s katerimi preživite največ časa.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Sreča bo na vaši strani.

Že na začetku tedna boste izkusili veliko, pozitivno in srečno spremembo. Zdaj se bodo stvari končno začele obračati na bolje! Pomembno je, da v svojem življenju sprejemate tako vzpone kot padce. Na sredini tedna se posvetite tistemu, kar imate najraje – morda začnete nov projekt, s katerim že dolgo odlašate. Za čas vikenda prihajajo nove ideje na poslovnem področju do izraza in tudi finance vam bodo zelo naklonjene.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Novi začetki so neizbežni.

Drznost, pogum in zaupanje so lastnosti, ki jih boste potrebovali na začetku tedna. Za marsikoga prihaja čas popolnoma novega začetka in nove poti v življenju. Na sredini tedna boste morali biti zelo odgovorni, sploh če boste želeli izboljšati vaše finančno stanje. Za konec tedna vas čaka nekaj napete komunikacije, a vedite, da če ne boste zavajali sami sebe in drugih se bo vse čudovito izšlo.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Izberite primeren trenutek.

Skozi ves teden ni pravi čas, da bi hitro prišlo do uspeha in napredovali. To ne pomeni, da ne boste, vendar boste morali prej marsikatero stvar oziroma prepričanje razrešiti. V prvi polovici tedna boste sicer rešili težavno situacijo na področju odnosov a glejte, da ne boste izbojevali grenko – sladke zmage. Bodite ves čas iskreni do drugih, kajti za časa vikenda spet znajo konflikti priti na plan.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Bodite močni.

Nikar ne bijte bitk zaradi katerih bi potem bili v skrbeh – raje se umaknite iz težavnega položaja. Na sredini tedna oziroma v drugi polovici bodo nastopile tudi finančne težave, zaradi katerih boste morali prelagati denar z kupa na kup, razmišljati dolgoročno o investicijah in predvsem biti varčni. Za vikend so možna potovanja v dobesednem ali metaforičnem smislu, vsekakor pa boste rešili večino svojih težavnih situacij!

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Prihaja pozitivna ter trajna sprememba.

Že na začetku tedna boste čutili dovolj motivacije, da bi se lotili novih stvari, odnosov in projektov. Zaupajte vase in razvijte ter uporabite svoje vodstvene sposobnosti. Čas je, da se premaknete dalje! Na finančnem področju se vam na sredini tedna obeta velika in pozitivna sprememba, ki se pa sicer lahko navezuje tudi na katero drugo področje vašega življenja, ki vam veliko pomeni. Za marsikoga bo tudi čas, da prične delati na svojem poslanstvu, brez dvoma vas pa čaka uspeh in uspešno premagane ovire.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Sprostite svojo napetost.

Bodite pozorni, da v prvih dneh tedna ne boste zgrešili pomembne življenjske ali vsakdanje priložnosti za izboljšanje vaše sedanje težavne situacije. Na sredini tedna se boste morali postaviti v bran svojim prepričanjem in morda biti močni namesto koga drugega. Za čas vikenda nekaterim obveznosti se žal ne boste mogli izogniti, zato je tudi bistvenega pomena, da sprostite svojo napetost in si pravočasno napolnite baterije.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Čaka vas pomemben premik naprej.

Težavna situacija se bo začela premikati v pozitivno smer, če boste dobro motivirani in prevzeli nadzor ter odgovornost. Na sredini tedna oziroma še v času prve polovice lahko pride do pomembnega snidenja, v primeru, da ste pa že v zvezi pa lahko pride do poroke ali začetka skupnega življenja. Konec tedna se boste počutili sicer melanholično, ampak vaše življenje se bo stabiliziralo in postavilo na stabilno raven.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Uresničite svoje ideje na finančnem področju.

Že na začetku tedna vas bo nenadoma prevzel preblisk, kaj narediti. To se najverjetneje navezuje na finančno področje, kjer mnoge izmed vas čaka pozitivna sprememba, nekatere pa tudi povsem nova služba, ki so jo želite. A vendar boste morali biti varčni in z denarjem ravnati preudarno. Nikar pa ne kopičite stvari brez pomena in podarite nekaj tudi drugim, ki imajo manj od vas – pa naj bo to čas ali denar.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Prihaja veliko čustveno zadovoljstvo.

V prvi polovici tedna boste doživeli izpolnitev želja in rešitev situacije na pozitiven način, ki vas sicer že nekaj časa bremeni. V drugi polovici tedna se boste prav tako vzpenjali po lestvici uspeha navzgor in tudi darila v visoki vrednosti ali višja vrednost v denarnem smislu za mnoge ne bodo izjema! V sebi boste čutili tako veliko čustveno zadovoljstvo, da boste enostavno imeli dovolj energije za uresničitev želja!

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Ljubezen vam bo zelo naklonjena.

Kaj je tisto, kar si želite? Spregovorite z svojim partnerjem oziroma partnerko o tem. Na vidiku so višje ravni zaobljube, vsekakor pa boste morali delati na zaupanju, če kljub lepim trenutkom čutite težave v vaših odnosih. Tudi poznanstva in srečanja s sorodnimi dušami za samske ne bodo izjema, zato se dobro pripravite! Mnogim pa se zna skozi vse te dogodke potrditi že sedanja zveza, da so ob pravem partnerju.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Zavestno se premaknite dalje.

Vztrajanje v težki situaciji ne bo rešilo vaših težav zato je čas, da sami sprožite val sprememb. V prvi polovici tedna boste imeli občutek, da žrtvujete svoj čas in energijo za ljudi, od katerih pa enako ne prejemate. Morda bi bilo dobro, da razmislite o začasni distanci, da se stvari lahko postavijo na svoje mesto. Čakajo vas tudi potovanja in nujen premik naprej, saj v nasprotnem primeru bi vztrajali v situacijah, katere nimajo smisla.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri