Tedenski horoskop – 08.03.2021. – 14.03.2021.

By Rok 7 mesecev ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Soočiti se boste morali z resnico.

Nenadni prebliski in ideje, ki se bodo pojavile na začetku tedna bi bilo dobro uresničiti. Soočeni boste tudi z resnico – tako na področju odnosov kot področju kariere. Na sredini tedna boste začutili močan klic “naprej” in pomembno je, da mu sledite. Hkrati pa, da tudi veste, da ste na pravi poti. Čakajo vas novi začetki. Nekaj težav boste edino konec tedna imeli s sprejemanjem odločitev in nekaterih stvari ne boste hoteli videti ali ozavestiti.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Čakajo vas novi začetki na finančnem področju.

Na začetku tedna se boste morda znašli v položaju, ko boste morali povrniti izposojen denar ali pa ga boste vi nekomu posodili. V vsakem primeru gre za poravnavo dolgov. Mnogim se pa v tem tednu nakazuje, da boste naredili korak naprej – morda zamenjali službo ali sprejeli zanimivo ponudbo. V vas se bo prebujala ustvarjalnost in marsikdo od vas se bo lotil umetniškega ustvarjanja. Na koncu tedna boste rešili situacijo, ki je grozila, da bo zastala na mrtvi točki.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

V vaše življenje prihajajo velike, pozitivne spremembe.

Dovolj motivacije imate za uresničitev svojih načrtov, potrebovali boste le še zavedanje svoje moči in to se bo najverjetneje zgodilo v prvi polovici tedna. Pomembno je, da samozavestno pristope k vsem stvarem, ki jih želite tako ali drugače rešiti in da izkoristite vse potenciale. Vaše življenje pa se bo na vseh področjih (še posebej na področju ljubezni) obrnilo na dosti boljše! Izkoristite te lepe, čarobne trenutke. Poslušajte pa tudi svojo intuicijo, kajti na koncu tedna lahko dobite pomemben uvid vase ali pa se bo pojavila oseba, ki vam bo pomagala z nasvetom.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.

Vaše zdravje se bo na začetku tedna močno izboljšalo, morali pa boste krepiti svojo moč in vztrajati na tej novi poti. Na sredini tedna bo čas za druženje in preživljanje časa s svojimi dragimi ali prijatelji. To vam bo vlilo še več pozitivne energije, saj sproščenost in humor delata čudeže. Na finančnem področju pa vas zna konec tedna presenetiti velika, dobra priložnost ali pa boste z sedanjimi sredstvi vložili v nekaj pomembnega.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča.

Prijateljstvo se zna preleviti v ljubezensko zvezo, marsikdo izmed vas pa je sedaj pripravljen na novo zvezo. Če ste vezani verjemite, da boste v zvezi dosegli velik napredek, v kolikor ste samski, boste morali še malo potrpeti. V tem tednu so pod dobrim znamenjem tudi vsi ostali načrti za uresničitev, ki so vam tako ali drugače pri srcu. V tem tednu boste ves čak obkroženi z ljubeznijo in dobrimi energijami, četudi se to ne veže samo na partnerske odnose.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Izognite se konfliktom.

V tem tednu bo za vas vladalo napeto vzdušje in bistvenega pomena je, da ne merite svoje moči z drugimi. Zna se zgoditi, da bo vaš nasprotnik močnejši od vas ter korak pred vami. V težavni situaciji bi bilo dobro v tem tednu in na sploh poiskati pomoč tretje, ne vpletene osebe. Energije v drugi polovici tedna bodo daleč od harmoničnih in pomembno je, da postavite meje in se med vsem tem vprašate, koliko dajete v odnose in koliko prejmete nazaj.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Prihajajo boljši časi.

Nikar ne izgubite upanja in optimistično glejte v prihodnost! V prvi polovici tedna so vam energije za uresničitev vaših načrtov, ki se lahko vežejo na vsa področja zelo naklonjene. Zato nikar ne čakajte, kajti nakazuje se uspeh in izpolnitev srčnih želja. Za vikend se zna zgoditi, da boste občutili žalost, pomembno pa je, da se zavedate, da je to vzorec strahu pred izgubo, katerega morate premostiti. Vedite pa tudi, da vsak konec je hkrati nov začetek.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Prihajajo čudoviti novi začetki.

Uspeh vas bo spremljal, kamor koli boste stopili, le previdni bodite na začetku tedna, da ne bosti šli “z glavo skozi zid”. Pomembno je, da se pričnete zavedati svoje moči ter da poslušate notranje vodstvo in ne glas uma, ki vse preveč nekam hiti. Na sredini tedna boste v središču pozornosti, sposobni boste postoriti vse in dobro se boste počutili v svoji koži. Petek, vključno z vikendom je pa pravi čas, da pričnete uresničevati svoje načrte, saj bo sledil nesporni uspeh.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Vaše preizkušnje bodo končale.

Vzorec strahu pred delovanjem v družbi ali velikih zadevah boste v tem tednu uspešno predelali. Hkrati pa vam bo prinesel tudi skriti blagoslov in vpogled v situacijo in ugotovili boste, da je vse bilo z namenom. Sedaj vas čaka velik uspeh, le verjeti morate v uresničitev svojih načrtov in v tej smeri tudi delovati. Lahko se zgodi, da boste prejeli pomembno sporočilo. Ne poglabljajte pa se v svoje strahove do te mere, da boste izgubili stik z resničnostjo.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Čaka vas stabilnost in otipljiva sreča.

Že na samem začetku tedna se bodo zaradi vaše močne volje in namena stvari začele obračati na bolje. Predstavnicam nežnejšega spola se kaže tudi uspešna zanositev. Pomembno je za vse ostale stvari, da se prepustite trenutku “tukaj in zdaj”, da boste lažje uresničili svoje načrte, katere še imate. Bistvenega pomena pa je tudi, da ste hvaležni za že sedanjo srečo in srečen partnerski odnos, kajti le tako boste te občutke in situacije v skladu s tem v vašem življenju tudi poglobili.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

V tem tednu boste ozavestili lekcije in premagali izzive.

Na samem začetku tedna se lahko pojavi na področju vsakovrstnih odnosov nekaj napetosti in konfliktov – v tem primeru je najbolje, če se obrnete k svoji notranji duhovni dobroti in skozi lekcije osebnostno rastete. Na sredini tedna in v celotni drugi polovici boste pa odkrivali tančice življenja, ki je bilo morda prej vašim očem skrito – gre za duhovne tančice življenja o samem praktičnem življenju, kjer boste našli odgovor na marsikatero vprašanje, kot še do zdaj niste.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Izboljšalo se bo vaše ljubezensko življenje.

V tem tednu boste precej nežni in prizemljeni, pomembno pa je, da imate realna pričakovanja. Na začetku tedna se nakazuje čas, preživet v družbi pozitivnih ljudi in če se že dolgo časa niste zabavali in sprostili je dobro, da na koledarju označite čas za sprostitev. Na sredini tedna boste občutili v svojem domu mir in toplino in tudi težke situacije se bodo začele premikati v pozitivno smer. Marsikoga, ki je samski, pa zna v tem tednu proti koncu presenetiti čudovita priložnost za zvezo, morda že z sedanjo simpatijo.

 

 

 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri