Tedenski horoskop – 08.04.2019 – 14.04.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

V ljubezni se vam bo na začetku tedna nasmehnila sreča, kjer boste uživali lepe trenutke s svojo boljšo polovico, ki vam bo zagotovo vračala naklonjenost in čustva. Sredina tedna je čas za vas, kjer se boste posvetili tudi svojemu dobremu počutju, zadovoljstvu in poslanstvu v življenju. Teden res ne bo težaven, v primeru težav pa ohranite pozitivno mišljenje. Določene cilje boste dosegli ta teden – najverjetneje za vaša vikenda, ostali bodo pa še morali malo počakati, saj za vse prihaja svoj naraven čas.


BIK

Morda se v tem tednu ne boste počutili slišane a dobro je, da ohranite nadzor in ne dovolite, da je vaše notranje počutje in sreča odvisna od drugih ljudi. Na sredini tedna se boste morali soočiti s strahom, saj si po težkem obdobju sami povzročate skrbi, ki so popolnoma nepotrebne. Konec tedna boste morali stati za svojimi prepričanji, saj vam bodo drugi poskušali vsiliti svoje mnenje in svojo perspektivo dojemanja sveta okoli njih.


DVOJČKA

Na področju dela in odnosov boste v tem tednu vsekakor uspešni. Spraševali se boste le, kaj je tisto, kar vam v življenju manjka? Vsekakor so to odgovori na vaša najbolj pereča vprašanja in če boste pozorni jih boste tudi tekom tedna vsaj večino našli. V službi prihajajo prijetne spremembe in za zaključek – konec tedna se vsekakor pri vas kaže praznovanje dosežkov, a nikar se ne izogibajte družbi, ker tokrat s pomočjo drugih lahko veliko dosežete!


RAK

Na začetku tedna boste polni novega zagona, kazati se bodo pa začeli prvi rezultati vaših prizadevanj. V prihodnosti je pomembno, da na vseh področjih (še posebej na področju dela) ohranite trezno glavo in da ste čustveno ne vpleteni v situacijo, kajti drugače bi vam to prineslo nepotrebni stres. V ljubezni boste imeli malo manj sreče tisti, ki ste vezani, pri samskih pa znajo obstoječi odnosi z vašimi simpatijami napredovati.


LEV

Denar vam je v tem tednu zelo naklonjen! Pomembno pa je, da gradite na obstoječih temeljih skozi ves teden in na sploh. Na sredini tedna boste morda dobili občutek, da nekdo igra nepošteno igro in da ni povsem odkrit do vas. V kolikor vas povabi na pogovor, se temu ne izogibajte saj bo vam na koncu lažje. Zaključek vašega tekočega tedna pa vam prinaša sicer finančno nagrado, ampak tudi malce napetosti v odnosih, kjer vas zna zamikati skok čez plot.


DEVICA

Bližnji odnosi vam v tem tednu niso najbolj naklonjeni, a v odnosih romantične narave bo povsem drugačna zgodba! Od ljubljene osebe znate prejeti darilo v kar visoki vrednosti – morda pa je prišel čas, da tudi vi komu kaj podarite in tako izkažete naklonjenost? Prva polovica tedna bo za vas precej praktična, občasno znate tudi občutiti malo nejevolje do reševanja težav, a v drugi polovici tedna se bo za vaše težave pojavila prava rešitev.


TEHTNICA

Nikar ne poslušajte svojega ega v začetku tedna, ko vas bo želel nagovoriti k strahu in nepoštenosti. Ravnajte z drugimi kakor želite, da bi z vami in izrazite poštenost svojega zodiakalnega znamenje Tehtnice. Težave boste mukoma reševali, a končni rezultat bo vreden tega, kajti ste usmerjeni v pravi cilj. Poravnajte pa dolgove v kakršni koli obliki. V primeru, da vam dolgujejo lahko v tem tednu pričakujete povračilo.


ŠKORPIJON

Občutljivi boste na področju odnosov in z partnerjem oziroma partnerko se boste morali iskreno pogovoriti. Čeprav to lahko prinese nekaj neprijetnih reakcij, se boste na dolgi rok zagotovo izognili veliko nevšečnostim! Denar vam je naklonjen, prav tako zveza. Samski boste imeli malo manj sreče, sploh, če ste zaljubljeni v vezano osebo. Ne dovolite pa, da drugi ravnajo z vami ponižujoče, temveč dvignite svojo samozavest.


STRELEC

Upanje in pot za vas po težkih preizkušnjah se bosta kmalu izkazala v vašem življenju. Najdite premirje z ljudmi, ki so vas prizadeli in jim odpustite, kajti le tako se boste premaknili naprej v bolj konstruktivne smeri. Na vidiku je tudi selitev, sami pa boste spremenili pogled na stvari in prišel je pravi čas za to! Premik naprej se kaže lahko za vas Strelce tudi v smislu duhovnih popotovanj. Bodite pozorni na svoje počutje in zdravje in obrestovalo se vam bo.


KOZOROG

Vera, pozitivno mišljenje in naravnanost vam bosta v tem tednu in na sploh še kako prav prišla! Pustite preteklost in zgrešene priložnosti za seboj, kajti za vas se kažejo novi začetki in vsekakor ni priporočljivo, da se na kakršen koli način izogibate pozitivni spremembi. Če iščete službo boste imeli v tem tednu veliko sreče, morate pa tudi sami delovati v tej smeri in pokazati svoj interes delodajalcu. Teden bo potekal brez stresa, v kolikor ne boste objokovali preteklosti, ki je vsekakor minila.


VODNAR

Velika sreča se vam bo nasmehnila v tem tednu na ljubezenskem področju in prav je, da ji sledite. Spravo lahko dosežete, v kolikor so pa druge težave, vas pa z vašo ljubljeno osebo čaka nova priložnost. Na področju kariere se boste z hitrostjo premikali naprej in dosegali skoraj vse svoje cilje. Na koncu tedna boste ponosni sami nase in se boste veseli prihodnjih dogodivščin in svet je sedaj absolutno vaš!


RIBI

V ljubezni vas čaka veliko otipljive sreče in srečen preboj. Na partnerja se boste sedaj lahko zanesli. Nekateri se boste soočili s tem problemom, da se ljubljena oseba še ne bo hotela vezati ampak vseeno lahko imata zadovoljiv odnos. Živite v sedanjem trenutku in za trenutek opustite načrtovanje prihodnosti, kajti tako boste tudi največ dosegli, dobili odgovore, vaša prihodnost bo pa v vsakem primeru svetlejša!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri