Tedenski horoskop – 08.06.2020 – 14.06.2020

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Na začetku tedna se boste morali soočiti z omejujočimi vzorci v vaših mislih, ki vas držijo na istem mestu. Za dober rezultat vaših želja se boste verjetno morali tudi žrtvovati. Na sredini tedna lahko še posebej na finančnem področju pričakujete napredek, na bolj splošnem in v ljubezni pa se boste znašli na razpotju. Vikend vam prinaša toplino v odnosih in uspeh ter izkustva sreče. Resnica bo prišla na dan.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Pogled na vaše težave z druge perspektive vam ne bo odveč še posebej v začetnih dneh tedna. Na sredini tedna pa vas čaka pomemben premik na bolje in tudi premagane ovire do vašega cilja. Samski boste v ljubezni našli pot naprej medtem, ko vezani lahko pričakujete napredovanje odnosa ali selitev. Na koncu tedna boste vsi brez izjeme iskali odgovore na svoja pomembna vprašanja.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Na finančnem področju bo potrebno svetovanje, še posebej pa tisti, ki ste samozaposleni lahko pričakujete manjši napredek. Tisti, ki službo iščete vam energije vsaj še v tem tednu niso naklonjene zato vsekakor bodite varčni. Na sredini tedna pa se lahko znajdete v finančnem neravnovesju. Za časa vikenda vas čaka pomembna sprememba, ki sprva ne bo lahka a se ji ne smete izogibati.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Srčne bolečine bodo prisotne na začetku tedna na čustvenem področju, kjer se boste morali s tem soočiti in prekiniti s svojo preteklostjo. Na sredini tedna lahko pričakujete povračilo denarja, če vam ga dolgujejo, bodite pa pozorni tudi na to, koliko vi dajete drugim in koliko dobite nazaj – ni govora samo o denarju. Na koncu tedna vas čaka napredek, kjer si boste lahko oddahnili za nekaj časa in ocenjevali rezultate.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Ne izogibajte se težavam ampak se z njimi odkrito soočite. V prvih dneh tedna se varujte nepoštenosti drugih in tudi sami bodite pošteni. Na sredini tedna vas čaka velik, materialni napredek in pa tudi čustvena svoboda in nenavezanost na nezdrave okoliščine. V času vikenda boste poželi velik uspeh in ugled drugih, ki vam bodo izkazali, kako zelo vas dejansko cenijo.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Preveč se v življenju ženete in prenaprezate. V tem tednu si vzemite čas za počitek in še posebej na začetku tedna prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Na sredini tedna se nakazuje odmor, kar lahko pomeni okrevanje po težki bolezni, težkih odnosih ali prenaporno službo. Ko se boste pa čutili pripravljene, pa boste v tem tednu soočeni z svojimi možnostmi in boste morali izbrati.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Prvi korak v smeri vaših sanj je sicer poteza, ki jo boste nekoč morali storiti, a ta teden ni pravi za to. Na sredini tedna se lahko soočite z nekaj negotovosti, ki vam jo bo vzbujal vaš partner, prijatelj ali starš. Soočite se z svojimi strahovi in napredovali boste. Za časa vikenda se nakazuje neizbežen počitek, a vendar je to le manjši odmor, potem pa boste spet morali delati v smeri vaših sanj.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Teden vam bo zelo naklonjen v prvih dneh na finančnem področju. Izkusili boste namreč obilje vendar trud naprej bo še potreben. Na sredini tedna boste razmišljali o prvem koraku v smeri vaših sanj, a sprva morate opustiti omejujoča prepričanja in verjeti v svoj uspeh. Varujte se tudi odvisnost v kakršni koli obliki in odnosov, ki vas omejujejo.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

To bo za vas teden preobrazbe. Prav tako boste morali vzpostaviti red v svojem življenju in še posebej pri težkih življenjskih okoliščinah poslušati svoj razum in ne srce. Sledite klicu, ki ga boste zaznali na začetku tedna, ki vas vabi v bolj smiselno življenja, a vsekakor ga ne poskušajte izsiliti. Na finančnem področju lahko pričakujete stabilnost in tudi uspeh pri pravnih zadevah.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Avanture in pustolovščine v tem tednu vam bodo dale dodatno energijo in zagon za v bodoče. V prvi polovici tedna boste zelo avanturistično razpoložene, a vendar vam bo notranji glas prigovarjal, da potrebujete notranji mir. V drugi polovici tedna vključno z vikendom boste morali nujno sprejeti nekaj pomembnih odločitev in pri tem biti nepristranski ter sprejemati vse, kar vam z namenom pride na pot.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Na ljubezenskem področju lahko še posebej v prvi polovici tedna pričakujete ujetost v odnose, kjer se boste morali s svojim izbrancem/izbranko odkrito pogovoriti. Samski lahko pričakujete, da pride nova oseba v vaše življenje, ali pa je pred kratkim prišla in se morate prepustiti. Na koncu tedna lahko na finančnem področju pričakujete pomembno in veliko spremembo na bolje.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

To bo za vas teden pomembnih sprememb! Nič ni slučajno kar pride na vašo pot – in tudi na začetku tedna boste občutili svežino in pozitivno razmišljanje za naprej. Tudi na bolj vsakdanji ravni lahko na področju ljubezenskih in intimnih odnosov pričakujete pestro intimno življenje. V drugi polovici tedna boste morali odkriti svoje poslanstvo ali pa se mu še bolj posvetiti. Izogibajte se strahu in preživetih vzorcev.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje