Tedenski horoskop – 09.09.2019 – 15.09.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Zagotovo boste na začetku tedna potrebovali nekaj časa zase, da si razbistrite misli. Preveč se je dogajalo zadnje časi in ste izčrpani. Na sredini tedna boste ocenjevali svoj napredek, predvsem na čustvenem področju, kjer boste še posebej občutljivi. Nekako ne boste mogli v tem tednu vsej svojih idej prenesti na praktično raven življenja.


BIK

Teden vam bo v celoti naklonjen in na samem začetku se bo pojavila nova priložnost, kar se lahko manifestira kot nova služba. Vsekakor ste pa na pragu novih začetkov, kjer boste slabe stvari in odnose puščali za seboj. Bodite edino pozorni na finance, da ne zapadete v dolgove, katere je boljše čimprej poravnati.


DVOJČKA

Vaše želje se bodo skozi tekoči teden z lahkoto uresničevale. Ob pravem času se boste znašli na pravem mestu, z pravimi ljudmi! Ljubezensko in družinsko področje bosta naravnost cvetela, vendar vi boste še vseeno stremeli k še višjemu smislu. Za vas je bistvenega pomena, da v tem tednu vključite tudi duhovnost v vaš vsakdan.


RAK

Selitev je na vidiku ali pa na splošno premik naprej v vašem življenju. Med tem časom se znate počutiti ranljive in nekateri se s tem prehodom življenja ne boste hitro sprijaznili. Na finančnem področju se vam obetajo boljši časi, kjer boste polni novih idej in zanosa, katerega boste lahko popolnoma uresničili, če boste vlagali v to.


LEV

Zadnje čase hrepenite to tišini in notranjem miru, zato so vam prvi dnevi v tem še kako naklonjeni. Nikar se ne opredeljujte – do vaših sanj vas bo popeljala potrpežljivost. Na ljubezenskem področju boste v dvomih in rabili boste tudi tukaj čas za premislek. Za časa vikenda stabilnost vstopi v vaše življenje in počutili se boste srečne.


DEVICA

Spori na ljubezenskem področju in z vašimi dragimi vas bodo želeli naučiti nekaj o vas samih. Vse, kar na moti na drugih, je prisotno v nas samih, zato stremite k dobremu sodelovanju. Pravni spori se bodo reševali v vašo korist in tudi na drugih področjih predvsem na čustvenem boste našli ljubezen ter harmonijo srca.


TEHTNICA

Tudi vi se ne boste mogli izogniti novim začetkom, vendar se boste morali zavestno premakniti v bolj smiselno življenje in bolj optimalen način razmišljanja. Mnogim se obeta nova zveza in prav z osebo, ki ste jo pred kratkim mogoče spoznali. Ta teden dajte poudarek na ljubezen in razumevanje, na finančnem področju ni najbolj naklonjen.


ŠKORPIJON

Bodite pozorni na začetku tedna na svoje zdravje in psihično počutje. Srčne bolečine, povezane z ljubeznijo vam ne bodo dale miru. Kaže se tudi pobotanje z vam drago osebo. Skozi teden vse do vikenda boste imeli občutek, da ste zastali na mrtvi točki, a odprite oči resnici. Zatem se kaže nova, odlična rešitev za vaše probleme.


STRELEC

Za vas je na vidiku zmaga nad okoliščinami, ki so vam še pred kratkim povzročale preglavice. V kolikor ste v težavnem odnosu kakršne koli vrste vam karte svetujejo, da se tokrat zanašanje na razum in ne na srce. V sebi že veste, kaj morate narediti, čas je prišel, da takšen pristop tudi uberete v življenju! Zatem bo šlo vse lažje.


KOZOROG

Soočite se z svojimi strahovi, ki vam kratijo spanec, saj so vaše skrbi v celoti nepotrebne. Če vas na primer skrbi, kako vas doživlja vaša simpatija, vedite, da je vse lepo in prav. Čaka vas v tem tednu prijetna, pozitivna sprememba na ljubezensko področju, ali na službenem področju podpis pogodbe.


VODNAR

Osrednja tema vašega tekočega tedna bo preobrazba. Sedaj boste opuščali globinske miselne vzorce in zaradi nenadnega in bodočega prebliska boste marsikatero stvar delali drugače. Nikar ne mislite, da si obilja v kakršnem koli pomenu besede ne zaslužite – kar je resnično vaše, ne more nikoli resnično biti izgubljeno!


RIBI

V tem tednu boste morali najti ravnovesje, še posebej na področju kariere. Na finančnem področju se znate soočiti z nekaj krizami, kjer boste morali še posebej preudarno ravnati z vašim denarjem. Odprite se pa blaginji v vašem življenju, kajti sami ste tisti, ki tukaj povečujete blokado. Sprejemati boste morali tudi pomembne odločitve za prihodnost.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri