Tedenski horoskop – 10.06.2019 – 16.06.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Na začetku tedna se lahko znajdete v skušnjavi, kjer se boste počutili nemočne in ujete. Spopasti se morate s svojim strahom in tako boste spet svobodni. Sredina tedna vam zna prinesti nekaj napetosti in pomembno je, da ne klonete pod pritiskom oziroma si ne nalagate preveč dela, kakor zmorete. Za časa vikenda se boste znašli v vrtincu globokih čustev, ki vam bodo zameglila pogled, zato je pomembno, da ustvarite zdravo razdaljo.


BIK

Samozavest vam bo v tem tednu še kako prav prišla. Zaradi takšnega pristopa boste rešili marsikatero težko situacijo. V prvi polovici tedna se bo pojavila tudi nova priložnost za ljubezensko področje in tudi vaša čustva bodo prosto tekla. V drugi polovici tedna vključno z vikendom boste potrebovali počitek od stresa, ki se je sčasoma kopičil v vas. Sveža perspektiva vam bo tudi prinesla nekaj idej za rešitev težkih položajev.


DVOJČKA

Romantični trenutki so vam na začetku tedna pisani v vašo knjigo usode. S svojo boljšo polovico boste uživali in si izmenjevali užitke. Tudi sredina tedna vam prinaša velik blagoslov na vaši poti in uresničitev želja vam je naklonjena. Znašli se pa boste, še posebej za časa vikenda pod vplivom Saturna, ki vam bo prinesel nekaj omejitev pri nadaljnjem premiku, ampak pomembno je, da se spomnite, kaj je vaš končni cilj in kaj vas žene naprej.


RAK

Precej občutljivi boste na začetku tedna in zato je tudi pomembno, da poiščete miren kotiček samo za vas. Kar srkali boste razpoloženja drugih in priporočljivo je, da se energijsko očistite. Naj vaše osebnostne rasti ne omejuje občutek dolžnosti, katere niso vaše in pod tem pogojem se vam kaže uspeh. Za vikend se znate počutiti energetsko prazne zato je še toliko bolj pomembno, da skozi ves teden zase dobro skrbite.


LEV

Poslušajte tudi kdaj srce, ne samo razuma. Tako boste videli v osrčje težav in jih lažje rešili. Venera vam na sredini tedna prinaša lažjo odločitev med veliko možnostmi, med katerimi boste izbirali. Tudi tukaj poslušajte srce. Finančne težave bodo nastopile proti koncu tedna in ne pričakujte tako hitre rešitve. Raje se posvetite svojim vrednotam in sprijaznite s spremembami, ki prihajajo v vaše življenje. Sčasoma se bodo izkazale za dobre.


DEVICA

V tem tednu, še posebej na začetku se boste počutili zelo dobro v svoji koži, ker vam bo dosti veliko stvari naklonjenih. Pomembno je pa, da si vzamete čas za tisto kar radi počnete. Tako boste dvignili svojo energijo. Na sredini tedna boste občutili veliko svobode, vendar čas je, da se konkretno posvetite svojim ciljem. Za vikend boste uživali v domačem okolju, prav pa je, da na prvo mesto postavite odnos s svojim partnerjem.


TEHTNICA

Tekom tedna bi morali razmisliti o kakšnem potovanju, ki bi vam ob pustolovščini poživilo duha. Z dosego vaših ciljev je pomemben tudi vaš način komunikacije. Odprite se tekom tedna za vse možnosti, ki vam jih prinaša življenje. Največji uspeh pa vas čaka na sredini tedna, če boste takrat vlagali čas in energijo v svoje cilje. Tudi drugi ljudje v vaši okolici vam bodo zelo naklonjeni in morda pomagali.


ŠKORPIJON

Veliko izboljšanje financ vas čaka že na samem začetku tedna, kjer znate prejeti pomoč od vaših bližnjih. V kolikor čakate na napredovanje v službi vas čaka uspešna dovršitev načrta. Malo manj zadovoljstva pa boste izkušali na čustvenem področju in le preverite, da boste delovali iz ljubezni in ne iz vašega ega. Če si konstantno želite pozornosti, morate tukaj nekaj spremeniti. Za vikend boste čustveno izpolnjeni in premagali ovire do svojih ciljev.


STRELEC

Jupiter bo premaknil vašo težko situacijo na ljubezenskem področju in sreča se bo obrnila vam v korist, le ne izgubite upanja! Na začetku tedna boste imeli nekonstruktivne misli in prav je, da se soočite s svojo ujetostjo v svoj strah ali nezdrave odnose. Pozneje v tednu vam bodo odnosi še kako naklonjeni, a obdržite jih v svojem zasebnem, intimnem okviru, kajti s partnerjem bosta potrebovala mir.


KOZOROG

Kljub težkim okoliščinam in Saturnovem omejujočem vplivu boste v tem tednu do neke mere kar dobro uspeli. Končne rezultate boste na koncu tedna primerjali s manifestacijo svojih želja in pomembno je, da ste na vsak, pa na še tako majhen napredek ponosi. Kaže se vam tudi potovanje z namenom, kar je lahko tudi potovanje v duhu in premik z nezdravih odnosov, službe, za nekatere je pa na vidiku celo selitev.


VODNAR

Prva polovica tedna vam je zelo naklonjena na ljubezenskem področju in čudoviti trenutki se obetajo tako samskim kot vezanim. Samski boste spoznali čudovito osebo, ki morda ne bo sprva ljubezenski partner ampak nekdo, s katerim boste lahko zelo dobro delili svoje občutke in misli. Vezani boste izkusili izboljšanje in morda prihaja čas za višjo raven zaobljube kot sta zaroka ali poroka.


RIBI

Prisotnost Venere in Jupitra, ki sta v astrologiji benefika vam bosta olepšala in še izboljšala tako težavne okoliščine. V tem tednu gre za srečo, ki jo boste imeli prav na vseh področji – še posebej na kariernem in finančnem. V ljubezni bo potrebnega nekoliko truda, pomembno pa je tudi, da ste pozorni na odnos z vašo materjo, sestro ali prijateljico, kajti to so nosilci ženstvene energije ne glede na vaš spol. Odkritja vam bodo prinesla pomoč.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri