Tedenski horoskop – 10.08.2020. – 16.08.2020.

By Rok 2 leta ago

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Nikar ne zgrešite čudovitih priložnosti.

Na poslovnem področju se vam bo na začetku tedna, pojavila nova priložnost, kar je lahko napredovanje, nova služba ali boljša plača. Na sredini tedna, boste v svoje življenju morali vzpostaviti red in nadzor nad dogodki. Še posebej pomembne bodo moške figure v vašem življenju, kar lahko označuje očeta, sina ali prijatelja – tam boste našli podporo. Za časa vikenda boste melaholično razpoloženi, a kaj kmalu se vam bo pojavila čudovita priložnost, zato bodite hvaležni za vse kar imate.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Sprejeti boste morali težko odločitev.

Že na začetku tedna, boste postavljeni pred izbiro, najvejretneje na ljubezenskem področju. Zato je pomembno, da naredite prvi korak v smeru vaših sanj in ne odlašate predolgo. Povabite svojo simpatijo na zmenek. Na sredini tedna se boste znašli na dilemi, kjer se lahko zgodi, da boste izbirali med dvema enako dobrima izbirama – pomembno je, da poslušate svoje srce in postavite svoje sanje na prvo mesto. Za vikend pričakujte sporočilo, morda iz daljnih dežel, ki vas bo razveselilo. Možna pa so tudi potovanja in selitve.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Dogodki se bodo hitro odvijali.

Na finančnem področju lahko na prvi polovici tedna pričakujete uresničitve želje, med tem ko se boste na ljubezenskem področju najverjetneje znašli pred dilemo ali si svojega partnerskega odnosa sploh želite. Zadovoljstvo vam vsekakor ne bo ušlo, vendar pa bo površinsko in boste morali za resnično srečo narediti kaj več. Vaše finančno stanje se bo na sredini tedna znatno izboljšalo, zato je tudi čas za nakup nepremičnine ali večjih stvari. Med vikendom se soočite z resnico in se znebite občutka krivde.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča.

Partnerski odnosi bodo tako samskim kot vezanim v tem tednu zelo naklonjeni in če razmišljate o nadaljnjem koraku k višji zaobljubi partnerstva je sedaj pravi korak. Če imate postopek na sodišči lahko na začetku tedna pričakujete pozitiven razplet. Lahko pa, da se boste vi znašli v vlogi nekoga, ki bo moral pomirit spor. V drugi polovici tedna za vam na pot prihaja prava ljubezen in tudi že obstoječi odnosi se bodo utrdili. Na področju zdravja tudi lahko pričakujete izboljšanje, a pomembno je, da se večkrat odpravite v naravo.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Soočiti se boste morali s preteklostjo.

V tem tednu se boste zavedali blokad na ljubezenskem področju in jih tudi uspešno opravili. Pogoj za to pa je, da ne nosite bremen preteklost s seboj. Mnogi izmed vas pa ste se znašli v težavnem partnerskem odnosu, zato je pomembno, da ne odlašate in iščete rešitev. Rešitev boste zagotovo našli za časa vikenda, kjer bo vaše razmerje pridobilo povsem novo podobo. Bolj pa morate verjeti v svoj uspeh, kajti pozitivno razmišljanje vam bo prineslo dobre rezultate.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Znašli se boste v napetem okolju.

Če ne boste prisluhnili svojemu notranjemu glasu in se izogibali konfliktom, se lahko zapletete v boleče zgodbe, čemur sledi začarani krog, prepiru. Pomembno je, da ta teden ne glede na vse sporočate svojo resnico, tudi, če bi sprva s tem nekoga prizadeli. Če že dalj časa občutite, da so vsi nastrojeni proti vam, se bo to proti koncu tedna pričelo reševati. Vsekakor pa boste v tem tednu morali poiskati resnico, počakati na razvoj dogodkov in se za razvoj, kar se dogaja v vašem življenju tudi zazreti vase.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

V tem tednu prihaja lekcija potrpežljivosti.

V prvi polovici tedna boste raje počivali, kot pa delovali in zato je pomembno, da ste potrpežljivi s samimi seboj ter z rezultati. Samskim se na sredini tedna obeta vstop potencialnega partnerja v njihovo življenje iz česa se lahko razvije čudovita zveza. Bodite pa pozorni na svoje intuitivne občutke in zaznave. Na poslovnem področju se vam proti koncu tedna obeta nova poslovna pot, ki je lahko tudi samostojna. Vsekakor pa se pred nadaljnjim delovanjem posvetujte s primerno osebo o svojih načrtih.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Čakajo vas novi začetki.

Vaš trud bo kmalu obrodil sadove zato je na začetku tedna pomembno, da ostanete na zastavljeni poti in izpopolnjujete svoje načrte. Na sredini tedna vas čaka nov začetek, kar je lahko novo razmerje, nova služba ali pa povsem nova življenjska pot. Ostanite zvesti samim sebi, tvegajte in uresničite svoje sanje. Energije za vikend vam prinašajo mirne odnose in pa tudi čas nedelovanja. Uravnovesiti boste morali vsa področja, ki vas bremenijo in potem lahko pričakujete pozitiven razplet vaših skrbi.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Polni boste optimizma in pozitivne energije.

Čeprav vam bo teden zelo naklonjen lahko v prvih dveh dneh občutite malce napetosti in nesigurnosti vase. Tudi komunikacija v odnosih je lahko napeta, a že na sredini tedna prihaja nov val pozitivne energije, kjer boste odmislili vse slabo in se prepustili trenutku. Pridobili boste tudi notranjo moč in zagon, zato se soočite s svojimi strahovi. Na področju ljubezenski odnosov in zdravja lahko pričakujete veliko izboljšanje. Vse težke preizkušnje boste prestali, če boste v to le vlagali pozitivno energijo.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Pričakujte nepričakovano.

V prvi polovici tedna na vašo ljubezensko pot blagoslov, kar je lahko začetek nove ljubezenske zveze ali sprava v že obstoječem odnosu. Mnogi izmed vas se boste ustalili s svojim partnerjem ali se celo poročili. Za konec tedna pa ne planirajte nič konkretnega, kajti ta karta novim načrtom ni naklonjena, zato raje izberite kakšen drugi trenutek, ker bi se lahko zgodil nepričakovan preobrat in zrušil vaše načrte. Mnogi izmed vas boste občutili, da bi preizkusili nove stvari, ki jih še do zdaj niste in se boste pričeli spraševati o svojem življenjskem namenu.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Ljubezen vam je pisana v zvezdah.

Pristna sreča, ki jo boste v tem tednu brez izjeme občutili na ljubezenskem področju bo trajna. Z vašim partnerjem sta usmerjena v isto smer in če bosta dobra sodelovala, lahko to pripelje do zaroke ali poroke. Tisti, ki pa bolj upate na srečo na materialnem področju, boste pa tudi prijeli ponudbo za delo, ki vas veseli in katero nikakor ne smete prezreti. Če čutite težave z zdravjem je dobro, da obiščete zdravnika in se naročite na posvet, tako se bodo vaše skrbi razblinile. Nimate se ničesar bati.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Osrednja tema bodo vaše finance.

V prvi polovici tedna lahko pričakujete pozitivno spremembo na finančnem področju. Če čakate večji znesek denarja ali nameravate kupiti nepremičnino, je sedaj pravi čas. Nikar pa ne bodite preveč zapravljivi in z denarjem ravnajte preudarno. V drugi polovici tedna boste v splošnem življenjskem področju našli zdravo ravnovesje in sprejeli prave odločitve. Tokrat naj vas vodi razum in ne srce. Odnosi v tem tednu bodo bolj hladni, zato je pomembno, da se posvetite drugim področjem.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri