Tedenski horoskop – 12.08.2019 – 18.08.2019

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Za svoje sanje in najboljše rezultate se boste morali v začetku tedna pošteno potruditi. Dobro je, da razmišljate dolgoročno. Preostali dnevi tedna vam bodo tudi naklonjeni, sploh v smislu osebnostne rasti in samega življenjskega področja. Na svoji duhovni poti boste naredili velik napredek.


BIK

To je teden, ki vam je v celoti pisan na kožo! Še posebej pozorni morate biti na ljubezensko področje, sploh samski, ker se vam zna zgoditi, da boste vstopili v zvezo. Tudi na finančno področje vam teden prinaša mnoge koristi kot je zmaga. Ker je vaš vladar Venera dobro položen v kartah, vam čutni užitki ne bodo ušli!


DVOJČKA

Novi začetki na ljubezenskem področju so na obzorju. Pravzaprav se bo na splošno dobro izšla situacija, ki vam povzroča preglavice zadnje dneve ali tedne. Soočili se boste z mnogo priložnostmi ta teden in težko boste izbrali “tisto pravo”. Bodite pozorni na ravnovesje v svojem življenju in na dajanje in prejemanje.


RAK

Tudi vam ne bodo ušli lepi trenutki v ljubezni, le da bodo v tem tednu malce manj prisotni ali kratkotrajni. Radovednost v vas, vas bo gnala na nova, še neraziskana področja vašega življenja. Vaše materialno stanje pa se bo znatno izboljšalo, zaradi česar prihajajo tudi pozitivne spremembe v družini.


LEV

Potreba po redu in organizaciji vas bo nekako vodila naprej. Potrebovali boste tudi dobro mero počitka po dosedanjih izzivih. Bodite pozorni na svoje zdravje, tako psihično kot fizično. Vseeno pa imate ob sebi angela varuha oziroma zaščito skozi težke čase. Tudi želja po novi ljubezni se zna pojaviti.


DEVICA

Morali boste skočiti v neznano in premagati strahove, če boste želeli končni uspeh. Vse, česar vas je strah je zgolj obris vaših lastnih iluzij in ne dejanskih dejstev. Preporod je za vas na vidiku in pomembno je, da tokrat sledite svoji duši. Ne boste razočarani.


TEHTNICA

Nenadna presenečenja manj prijetne narave znajo slediti v začetku tedna. Pomembno je, da ostanete močni. Ne omejujte samih sebe in svojega obilja na vseh področjih, še posebej finančnem. Finance in vaša kariera bodo aktualna tema tedna in zaposlenim se zna pojaviti nov projekt.


ŠKORPIJON

Prikrite priložnosti po težkem obdobju se bodo pojavile zelo zgodaj v tem tednu. Tisto, kar vam deluje kot izguba je v resnici nov začetek. Nikar pa se preveč ne naprezajte, saj tako omejujete naravni pretok energije dogodkov. Sreča bo ta teden na vaši strani, čeprav na prvi pogled ne bo delovalo tako.


STRELEC

Ne postanite ujetnik svojih lastnih misli in strahov. Morda boste v tem tednu morali zaključiti kakšen nezdravi odnos. Material in otipljive dobrine bodo dajale bistven pomen vašim željam v tem tednu. Spoznali boste resnico in našli novo pot, ki vas bo mnogo bolj izpolnila.


KOZOROG

Izboljšanje v vaši karieri vam je tokrat neizogibno. Le potrpežljivi boste morali biti med samim procesom do končnega izida vaših pričakovanj. Edino, kar je mogoče, da vas bo oviralo so prepiri in nestrpnost v krogu domačih. Mnogi boste našli navdih in se odločili za samostojno poklicno pot.


VODNAR

V prvi polovici tedna boste odkrili svojo moč in trdnost v sebi in se zavedali, da na videz težka situacija le ni tako nemogoča. Ljubezen vam bo prinesla mnogo navdiha in motivacije za naprej in mnogi se znate resnično ustaliti. Le pokažite ljudem okoli sebe, kaj resnično čutite.


RIBI

Zanesite se na nasvete izkušenih v svoji okolici, pa naj gre za katerokoli področje ali težavo, ki je lahko tudi vsakodnevne narave. Sprejeti boste morali tudi nekaj težkih odločitev, a vendar vam bo soočenje z resnico prineslo največje olajšanje. Uspešno boste zgladili spor z pomembno avtoritativno osebo v vašem življenju ta teden.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri