Tedenski horoskop – 14.09.2020 – 20.09.2020.

By Rok 1 leto ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Obveznostim enostavno ne boste mogli reči »ne«.

Teden se bo začel precej napeto, kjer boste obloženi z obveznostmi in napetostmi, a kljub temu, če boste dovolj vztrajni boste rešili nastali položaj. Na sredini tedna se varujte izdaje in nepravičnega ravnanja s strani drugih. Morda boste v nekaterih situacijah morali biti diplomatski. Za časa vikenda vas čaka konec vašega dosedanjega trpljenja, a te spremembe ne bodo ne hitre in ne lahke.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Kemija bo vladala med vama.

Že na začetku tedna boste občutili veliko privlačnost do osebe nasprotnega spola in prihajajo lepši časi. Tudi vaše zdravje se bo bistveno izboljšalo – občutili boste mir, okrevanje in novo upanje. Na sredini tedna se bodo stvari na finančnem področju sicer odvijale počasi, ampak nedvomno napredujete v želeno smer. Za konec tedna boste morali pokazati ves svoj optimizem in sposobnosti.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Prihaja nova življenjska pot.

Če že nekaj časa razmišljate, da bi krenili na novo pot, je pravi čas sedaj! V prvih dveh dneh tedna boste sicer puščali preteklost za seboj, okrevali po težkih preizkušnjah, ki so lahko tudi čustvene narave. A vedite, da se bodo stvari v celotni drugi polovici tedna bistveno izboljšale in vi prehajate v novo obdobje, ki vam bo na vseh področjih – še posebej pa finančnem in ljubezenskem zelo naklonjeno.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Potrebovali boste čas zase.

Mučnim mislim na začetku tedna se boste le stežka izognili zato je pomembno, da si priznate svoje strahove in se soočite z njimi. Poslušajte svoj notranji glas, ki kliče po notranjem miru in ki vas vabi naprej. V drugi polovici tedna, vključno z vikendom boste zelo zaposleni sami s seboj ali pa s svojimi projekti – kakor koli že bo, posvetite ves potreben čas nalogi, ki je pred vami.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Prihajajo težji časi.

V prvi polovici tedna boste občutili veliko osamljenost in čustveno krizo, zato je pomembno, da poiščete pomoč. Sprijaznite se z okoliščinami, ki vam bodo čez teden dane ne glede na to, kako težko boste to občutili. Za vsakim koncem prihaja nov začetek in brez izjeme je tako tudi tukaj. Za vikend boste morali delati na sebi – na zaupanju, predvsem pa na zaupanju do življenja.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Dogodki vam bodo vlili samozavest.

Če čutite, da ste premalo samozavestni prihaja čas, da to v sebi obudite. Še posebej tistim, ki iščete srečo na materialnem in kariernem področju bodo dogodki, ki se bodo odvijali čez vam vlili samozavest in vam prinesli uspehe! Na čustvenem oziroma ljubezenskem področju lahko pričakujete tudi korenite spremembe, morda morata z partnerjem preživeti nekaj časa zase.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Ljubezen vam bo zelo naklonjena.

Če iščete zvezo, se vam bo vsekakor nasmehnila sreča! Tudi, če ste v zvezi lahko pričakujete njeno obnovitev in lepše čase. Še posebej so v kartah poudarjeni dogodki na sredini tedna, kjer boste enostavno dobili občutek, da vam je partner prisluhnil. Nekateri se boste soočili z nekaj težkimi stranmi svojega karakterja, a pomembno je, da delate na sebi in se zavedate svojih napak.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Čaka vas veliko lepega.

Dogodki na začetku tedna se bodo odvijali hitro in po vaših pričakovanjih. Tudi vaša simpatija vam lahko izpove svoja čustva. Nekje na sredini tedna do vikenda lahko občutite malce napetosti zaradi govoric, ki bodo morda krožile. Stremite k resnici in najvišjemu dobremu vas in drugih. Za vikend si privoščite sprostitev s svojimi prijatelji ali praznovanje svojih dosežkov. Marsikdo se lahko poroči.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Čaka vas veliko finančno izboljšanje.

Če imate finančne težave se bodo te kmalu pričele reševati. Če ste denar varčevali prihaja sedaj pravi čas za velike investicije. Teden bo sicer malo manj naklonjen na ljubezenskem področju, a vendar boste v drugačnih oblikah občutili občutek varnosti. V drugi polovici tedna in vse do vikenda vas čaka večji znesek denarja ali pomoč človeka, ki ima sredstva, da drugim pomaga.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Obkrožala vas bo pozitivna energija.

Za vas prihaja dovršitev projekta ali želje že na začetku tedna. Prav tako se odpira tudi novo obdobje in nova smer v vašem življenju. Na sredini tedna boste prevzeli nadzor in življenje popeljali v pravo smer. V večini primerov ste pa že na pravi poti. Za konec tedna lahko pričakujete sporočilo, ki se morda navezuje na tujino ali tujce.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Teden bo napet.

Poslušajte na začetku tedna (in vedno) svoj notranji glas, ki vas kliče v bolj smiselne smeri v življenju. Za vas prihaja preobrazba, prava pot in novi začetki – te spremembe pa niso ne hitre, ne lahke, a konec koncev pozitivne. V drugi polovici tedna vključno z vikendom se zna zgoditi, da bodo vaše načrte prekrižali druge ljudje v vaši bližini in pomemben je vaš samozavestni pristop.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Čaka vas izpolnitev v ljubezni.

Če si v tem trenutku najbolj želite ljubezni, so karte tako samskim kot vezanim zelo naklonjene. Čaka vas najvišja sreča v ljubezni, kar se lahko izrazi kot trajna zveza, ki temelji na resnični ljubezni. Malo manj prijetna bo druga polovica tedna, kjer boste dojemljivi in občutljivi za vse, kar se bo dogajalo. Morda boste stali pred izbiro in pomembno je, da poslušate svojo intuicijo.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri