Tedenski horoskop – 15.03.2021. – 21.03.2021.

By Rok 11 mesecev ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Prihaja nov začetek.

Na začetku tedna boste zelo občutljivi in vase usmerjeni vsaj po večini, nekateri si boste pa zaželeli vznemirljivosti in avanture. Na sredini tedna boste morali prekiniti in narediti rez z preteklostjo, če se boste želeli premakniti dalje. Na ljubezenskem področju prihaja do poglobitve in obnove odnosa. Za čas vikenda je pomembno, da poslušate svojo intuicijo in predvsem, komu zaupate. Sreča se bo obrnila vam v prid na tistem področju, kjer ste do sedaj bili najbolj aktivni.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Za vas bo nastopil čas velike izpolnitve.

Že na začetku tedna boste zagreto delali na svojih načrtih in izpopolnjevali svoje vizije! Zna se zgoditi, da se bo položaj hitro obrnil vam v prid ali pa bo prišlo kaj nepričakovanega, kar vas bo vznemirilo. Sreča vam ne bo ušla in vi ne boste mogli uiti njej, kajti tako na finančnem kot ljubezenskem področju se obeta nesporni uspeh – blesteli boste na delovnem mestu in prejemali pozornost vašega partnerja. Za vikend boste izstopili iz mračnih sfer in občutili svežino novih dogodivščin.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Delajte na svojih načrtih.

Na začetku tedna boste morali poiskati zdravo ravnovesje pri vseh stvareh in na vseh področjih. Na področju kariere in ljubezni se vam obeta napredek, ki vam bo dal dodatno informacijo, da nadaljujete. Komunikacija bo na sredini tedna še kako pomembna – sploh, ko boste poskušali udejanjiti svoje načrte. Približuje se vam za časa vikenda tudi veliko materialno izboljšanje ali pa darilo v visoki vrednosti. Nikar pa ne iščite odgovorov na vprašanja zunaj sebe, temveč v sebi.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Morali boste narediti korak v smeri svojih sanj.

Na začetku tedna se vam bo povrnilo dobro počutje in zdravje. Pomembno je, da se odlično počutite v svoji koži. Nikar ne izgubite upanja, kajti zvezde so vam v tem tednu naklonjene – kanček pozitivnega razmišljanja vas lahko popelje na novo pot in prinese izjemne rezultate! Na področju ljubezni lahko za vikend doživite nekaj neprijetnosti in napora, ampak kmalu bosta z partnerjem obrnila nov list in težave se bodo začele pomikati k rešitvi. Razvijajte tudi svojo umetniško nadarjenost.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Težave se bodo rešile.

Bolečina, ki jo znate občutiti v začetku tedna ali pa jo že nekaj časa nosite s seboj se lahko še poglobi, če ne boste poslušali svoje duše in si pravočasno vzeli premor. Kljub temu se bo tisto, kar vas je tako bremenilo srečno končalo. Na sredini tedna boste morali sprejeti odločitev, katero pot ubrati – pomembno je, da tokrat pustite srce ob strani in naj vas vodi razum. Za konec tedna se boste morali soočiti s svojim egom, ki vam onemogoča, da bi slišali svojo dušo in v skladu z lepim življenjem spremenili prepričanja.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Sprostite pretok energije.

V sebi boste na začetku tedna čutili silno želje, da se poženete na nova področja in bistvenega pomena je, da ste pripravljeni na vse ter da delate na svoji samozavesti. Cilj boste dosegli, če boste v to vložili vse svoje moči, voljo in trud! Na sredini tedna se boste morali spoprijeti kar z nekaj neprijetnimi zadevami, ki se tičejo službenega življenja in zna se zgoditi, da vas kljub dobrim namenom ljudje oziroma sodelavci ne bodo jemali preveč resno. Konec tedna vam prinaša spokojnost in analiziranje napredka.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Ozračje bo napeto.

Na družinskem področju bo vladala napetost na začetku tedna, zato bodite pozorni, če vam partner ali bližnji kaj prikrivajo in dogodke opazujte z razdalje, saj ni vse tako kot se zdi na prvi pogled. Na sredini tedna boste premagali svoje blokade – tudi tiste, ki vam jih drugi mečejo kot polena pod noge. Delajte na svoji samozavesti in se naučite reči “ne”. Za konec tedna oziroma za vikend se lahko soočite z nekaj finančnimi težavami, ki pa se bodo vseeno rešile. Lahko pričakujete pomoč.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Čaka vas velika izpolnitev v ljubezni.

Odkrito se soočite s tistim, kar vas bremeni in stvar se bo hitro rešila! Končno se pred vami odpira pot in te lepe trenutke boste zaznali že na začetku tedna, kjer bo pripeljalo do izpolnitve vaših želja. Na sredini tedna se boste morali vprašati ali vas vodi duša, ali ego… Če boste izbrali pot duše lahko pričakujete, da boste opazili popolnost v zadevah, ki jih prej niste in boste hvaležni za njih. Vsekakor pa večino izmed vas Škorpijonov čaka v tem tednu velika sreča v ljubezni in stanje najvišje izpolnitve.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Sprejeti boste morali pravo odločitev.

Na začetku tedna se boste počutili nostalgično in boste obujali spomine na stare čase. Spomnite se tudi tistih lepih, ki so vas potemtakem utrjenih poti pripeljale do uspeha in jih prenesite spet v praktično življenje! Na sredini tedna lahko pričakujete, da vam bo notranji glas prišepnil, katera pot je za vas prava in kaj je prava odločitev. Če pa je prisoten kakšen spor, lahko pričakujete sklenitev premirja. Za vikend bodite pozorni, da si ljudje vašega truda, časa in pozornosti ne bodo preveč lastili.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Dogodki se bodo odvijali z bliskovito hitrostjo.

Umaknite se iz položajev in odnosov, ki vas izčrpavajo in kjer ne morete s skupnimi močmi doseči rezultatov. Če ste ujeti v težaven odnos kakršne koli narave, bi prav prišel posvet s tretjo, ne vpleteno osebi, kajti ta oseba bi lahko stvari razjasnila z vseh zornih kotov. Na sredini tedna lahko pričakujete velik finančnih uspeh, nekateri pa rojstvo novega družinskega člana. Vsekakor boste imeli veliko razlogov za slavje. Red in organizacija vam bosta še pred vikendom zelo prav prišla, da boste lahko uresničili svoje načrte.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Teden vam bo zelo naklonjen na finančnem področju.

Z samim začetkom tedna boste zadovoljni s svojim finančnim stanjem, saj imate dobre temelje. Lahko se zgodi, da če boste poslušali notranji šepet, lahko svoje finančno stanje še dodatno izboljšate in nadgradite. Mnogi izmed vas pa se boste pognali na samostojno poklicno pot v smeri tega, kar vas resnično izpolnjuje. Prave odločitve in pravica so na vaši strani, znate pa naleteti na nevoščljivost ljudi okoli sebe. Izogibajte se konfliktom za vsako ceno!

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Vaše ljubezensko življenje se bo obrnilo na bolje.

Po preteklih razočaranjih in sanjarjenju boste sedaj dosegli otipljivo srečo in izboljšanje na ljubezenskem področju. V odnos dajajte toliko, kolikor pričakujete, da bi investiral tudi partner. Če čutite, da ste se kljub vsemu znašli v duševni stiski je dobro poiskati strokovno pomoč. Zavedali pa se boste svoje moči in svojih potencialov in začeli izpolnjevati svoje življenjsko poslanstvo. Karte za vaš teden govorijo tudi o povračilu dolgov – lahko, da vam bo denar vrnjen ali pa boste morali vi nekoga prositi za pomoč.

Categories:
  Magija, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri