Tedenski horoskop – 15.07.2019 – 21.07.2019

By Rok 3 leta ago
Vedeževalec Rok

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Komunikacija bo bistvenega pomena na začetku tedna. Spoznali boste v tem tednu, da imate v težavnih situacijah veliko možnosti, da jih rešite. Odnos z nekom od bližnjih vas bo utesnjeval in pomembno je, da najdete rešitev. Na finančnem področju bodo na koncu tedna nastopile težave in lahko se skozi ves teden znajdete v krizi, kjer boste morali denar prelagati iz kupa na kup.


BIK

Obilici dela in obveznostim se v prvih dneh tedna ne boste mogli izogniti in prav je, da projekt izpeljete do konca. To vam bo prineslo globok občutek zadovoljstva. Na sredini tedna boste soočeni z vsemi izbirami in različnimi priložnostmi, a le vi boste vedeli, katera je tista prava. Ljubezen vam je v tem tednu zelo naklonjena, tudi samskim, ki boste premagali vse ovire do ljubljene osebe.


DVOJČKA

Soočite se z svojimi strahovi, da boste dobili zadosten in primeren pregled nad situacijo, ki vam povzroča težave. V prvi polovici tedna čas ni pravi za večji premik – slabo počutje boste pregnali s tem, da se boste posvetili konjičku in hobiju, ob katerem vam zaigra srce. V ljubezni za konec tedna bo vaš partner potreboval nekaj časa zase, situacija pri samskih ostaja enaka.


RAK

Težka odločitev, ki jo morate sprejeti vam bo prinesla odgovore, ki jih iščete. Še posebej je za vas pomembna sredina tedna, kjer boste dosegli prve dosežke za svoje opravljeno delo, a pred vami je še vedno pot k končnem uspehu za prehoditi. Dolgove boste morali poravnati, na ljubezenskem področju pa partner od vas pričakuje, da boste več dajali v vajin odnos.


LEV

Nikar se preveč ne ženite za uspehom in priznanji, ki so vam jih postavili drugi. Pustite, da se vse dogaja ob svojem času. Intimni del vašega ljubezenskega življenja bo v začetku tedna zelo zadovoljujoč, tudi zdravstveno stanje se vam bo bistveno izboljšalo. Skrbite pa dobro zase. Na področju kariere in službe vas čaka uspeh, kjer vam boste prejeli tudi priznanje s strani drugih.


DEVICA

Začetek tedna bo na dan prinesel kar nekaj starih spominov iz otroštva ali spomine na prvo ljubezen. V prvi polovici tedna pa je pomembno, da poslušate svoj notranji glas, ki vas svari pred napačnimi koraki na katerem koli področju. Prejeli boste večji znesek, kjer boste lahko dobro osnovali svoje finančne temelje za vašo prihodnost. Izogibajte se skušnjavam!


TEHTNICA

Napetost pri komunikaciji in pri odnosih lahko nastopi na začetku tedna. Veliko odnosov iz preteklosti se bo ponovno obnovilo in z partnerjem bosta rešila krize. Morate pa za časa vikenda uskladiti nasprotja pri vas samih, lepo ravnati s seboj, dati poudarek in razvijati svojo ženstveno plat. Odgovor na vaša najbolj pereča vprašanja bo prišel z nepričakovane smeri.


ŠKORPIJON

Nikar ne zanemarjajte svojih notranjih občutkov, sploh tistih, ki so povezani z vašimi cilji in z vašo poklicno potjo. Na sredini tedna se boste tako zatopili v delo, da boste začasno pozabili na težave, vendar z njimi se morate soočiti in nehati omejevati samega sebe. Kadar koli lahko odidete iz težavne situacije, le potreben pogum morate zbrati. Ne čakajte predolgo!


STRELEC

V prvih dneh tedna boste ocenjevali svojih napredek in si postavljali različna vprašanje, pomembno pa je, da vaš duh ne zastane in da si postopoma sami odpirate obzorja. Finance so vam v tem tednu zelo naklonjene, prav tako pa tudi ljubezen, kjer boste občutili veliko topline. Sprostite se in naredite kaj za svoje lastno udobje, kajti to se vam bo mnogokrat povrnilo.


KOZOROG

To bo za vas teden velikih sprememb! Že v samem začetku tedna boste zaznali premik v bolj srečne smeri življenja, obnovili boste odnose in dosegli spravo. A vseeno ostanite preprosti in hranite ljubezen v svoji osebnosti in ne ega. Soočite se z svojimi strahovi, ki vam lahko povzročajo nezdrave odnose, paniko in občutek ujetosti. Ostanite trezne glave!


VODNAR

V tem tednu boste zelo občutljivi, lahko se pojavijo tudi težave z določeno osebo ali nespečnostjo zaradi skrbi. Nikar ne skrbite zaradi zunanjih okoliščin, katerih nimate pod nadzorom. Karte pa zagotavljajo, da se bodo vsi vaši težavni položaji harmonično izšli. Razmišljajte pozitivno in krepite vero v dobro. Za časa vikenda boste občutili čisti vrhunec sreče.


RIBI

Iz določenih težkih situacij boste morali preprosto narediti premik. Vaše finančno stanje in občutek varnosti se bosta okrepila na sredini tedna in veliko časa je priporočljivo, da preživite s svojimi bližnjimi. Odnosi so vam v tem tednu še kako naklonjeni, preživite pa nekaj konkretnega časa z partnerjem ali sami s seboj – da najdete potrebne odgovore o nadaljevanju vaše poti v življenju.


Categories:
  orakeljske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri