Tedenski horoskop – 16.09.2019 – 22.09.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Prisluhnite svojem občutku na začetku tedna, da se izognete neprijetnostim na delovnem mestu. V službi zna biti napeto in nikakor ne dajajte preveč na govorice. Proti koncu tedna vas bodo privlačili daljni kraji in morda se boste odločili za potovanje. Samskim ljubezen ni najbolj naklonjena, vezani pa potrebujete pogovor z partnerjem.


BIK

Nova priložnost se bo na začetku tedna pojavila in vi jo morate zgrabiti! Precej umetniško boste razpoloženi, v vsakem primeru pa črpali navdih iz vira in življenja samega. V tem tednu boste morali razmisliti o nadaljnji življenjski poti in tisti, ki ste že vezani se lahko tudi ustalite.


DVOJČKA

Prva polovica tedna vam je naklonjena tako na ljubezenskem kot finančnem področju. Mnogi se boste lahko razveselili prihoda novega družinskega člana ali poroke. Tudi študentje boste izpite uspešno opravili. Teden boste zaključili tako, da se boste zazrli vase in vam bo bolj prijal občutek samote kakor družbeno udejstvovanje.


RAK

Tudi vam sreča ne bo ušla, saj lahko prejmete višji finančni znesek, vsekakor pa sledi veliko materialno izboljšanje. Pozornost vam bo še kako ugajala, a izkoristite jo za pomembne stvari v vašem življenju. Tudi samostojna poklicna pot vam bo v tem tednu precej pisana na kožo in počasi prihaja čas za nadaljnji korak v tej smeri.


LEV

V tem tednu boste vsekakor spoznali pravo vrednost vašega družinskega in prijateljskega življenja. Sledil bo uspeh za uspehom. Tudi druženje vam bo ugajalo, saj boste lahko s skupnimi močmi več dosegli. Za časa vikenda boste na vrhuncu sreče in pripravljeni za novo vznemirljivo obdobje, ki bo popestrilo vsakdan.


DEVICA

To bo za vas precej stresen teden na področju denarja. Tudi odnosi bodo napeti, kjer boste imeli občutek, da prejmete od partnerjeve strani manj kot sami daste v ta odnos. Priporoča se vam poravnava dolgov – če denar vam dolgujejo ali pa vi komu. Vaše psihično počutje se konec tedna naposled izboljša.


TEHTNICA

V tem tednu boste morali poiskati ravnovesje na vseh področjih življenja. Z denarjem čez teden ravnajte preudarno. Kakor je pripisano vašemu zodiakalnemu znamenju Tehtnica, boste imeli danes velik čut za pravico. Okoliščine se bodo umirile in vi boste našli globok notranji občutek miru v vas in ostalih.


ŠKORPIJON

Duhovnost in te vrednote naj bodo sestavni del vašega življenja v prvih dneh tedna in skozi to luč boste ugledali, kar ste prej na svoji poti spregledali. Stvari se bodo na sredini tedna dogajale same od sebe, sledi pa veliko, nepričakovano izboljšanje na ljubezenskem področju, kjer boste središče partnerjeve pozornosti.


STRELEC

To bo za vas teden pustolovščin, vendar prav vsi ne boste tako naravnani. Ljubezensko področje bo potekalo brez večjih sprememb, medtem, ko boste lahko na področju kariere in denarja z mero potrpežljivosti dosegli napredek. Vaše okoliščine se bodo sedaj uravnovesile in kar dosti lažje boste v tem tednu delovali.


KOZOROG

Velika mera optimizma za vaše projekte vam bo čez teden prav prišla. Ljubezensko in intimno življenje bosta ne vrhuncu sreče, pri partnerju pa boste imeli občutek neodločenosti in negotovosti. Pojdite počasi v nove smeri vašega življenja, nikakor ni treba hiteti.


VODNAR

Izogibajte se prepirom, kajti v tem tednu boste zelo občutljivi. Možnost obstaja, da se boste zavestno premaknili v nove smeri od starega življenja, ki vam ne prinašajo več nikakršne koristi in podpore. Prav je, da stremite k svojemu najvišjemu dobremu.


RIBI

Domače okolje vam še kako koristilo in tudi svoje cilje v ljubezni boste zagotovo dosegli. Prepustite se dogajanju na sredini tedna, na začetku tedna pa izvedite načrt za vaše srečne trenutke. Na koncu tedna vas čaka pomembno sporočilo, ki bo čarobno spremenilo sedanje okoliščine.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri