Tedenski horoskop – 17.06.2019 – 23.06.2019

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Na začetku tedna prihaja pravi čas, da se posvetite tistemu, kar srčno radi počnete – to je lahko hobi ali preživljanje časa z otrokom ali vam drago osebo. Tekom sredine tedna boste našli stabilnost, prav tako boste prioriteta svojemu partnerju oziroma partnerki. Edino, s čimer se boste s težavo soočali v tem tednu so finance, zato ni pravi čas za veliko spremembo na tem področju.


BIK

Ljubezen bo Bikom na začetku tedna še kako naklonjena. Združili se boste s svojo boljšo polovico in z njo/njim preživeli veliko lepih trenutkov. Četudi je vajino razmerje v krizi, je vredno vztrajati. Na sredini tedna boste želeli nekaj več od življenja in iskali smisel – tako notranje kakor zunanje. Konec tedna in vikend pa vam prinaša znatno izboljšanje pri denarju in družinsko podporo.


DVOJČKA

Pomembno je, da se skozi ves teden postavite v bran svojim prepričanjem in stremite k pravici na vseh področjih. To vam bo dodatno oteženo v začetku tedna, kjer vam bodo drugi morda poskušali vsiliti svoje lastno mnenje. Preostala polovica tedna bo potekala stabilno, le nekaj nemira na psihičnem področju lahko čutite. Za časa vikenda se tudi to uravnovesi.


RAK

Obračanje denarja na začetku tedna vam bo sprva prineslo nekaj stresa, zato praktičnost in prilagodljivost uporabite za rešitev. Morebitni konflikti lahko nastopijo v nadaljnjih dneh, zato vedno stremite k resnici ne glede na to, kakšna je. Tudi za časa vikenda ne mečite sebi polen pod noge in ne tekmujte z drugimi za svoj lastni prav. Prihaja rešitev, čeprav ne takoj.


LEV

Vaš ponos in pozitivna naravnanost vam bosta na začetku tedna oziroma v prvi polovici še kako prav prišla za vse ali večino vaših težav. Priložnosti, ki se vam bodo pojavljale tekom sredine tedna je vredno izkoristiti za nekaj dobrega v življenju. Vikend zna prinesti nekaj ljubezenskih težav, vendar je le to slabo obdobje in z partnerjem rešita krizo.


DEVICA

Nihanja razpoloženja se bodo pojavila v prvih dneh tedna in prav je, da se uravnovesite in ne greste v nobeno skrajnost. Na finančnem področju v sredini tedna so možna izobraževanja, tečaji in vsekakor zavestno delo na sebi in vaših ciljih. Vikend bo sproščujoč, vzemite pa tokrat želje partnerja ali družinskega člana resno in sodelujte.


TEHTNICA

Načrte shranite za pozneje, ne za vsako ceno hiteti uresničiti vsega, kajti lahko pride do poraza pri projektih. V tem tednu na sredini tedna vas čaka tudi novo poglavje in boste polni novih idej – tudi kakšen star odnos lahko ponovno oživite ali dosežete spravo. Ne spuščajte se v konflikte, kajti ljudje v vaši okolici znajo biti napeti.


ŠKORPIJON

Ne jemljite vse teže tega sveta na svoja pleča, ampak kljub temu se številnim obveznostim na samem začetku tedna ne boste mogli izogniti. Na sredini tedna bosta nastopila zmedenost in strah, ampak iz pomembnih razlogov – da prekinete težje miselne vzorce in se prepoznate v spletu okoliščin. Proti koncu tedna so možna potovanja, vsekakor pa pozitiven premik v vseh situacijah.


STRELEC

Napetosti, nasprotovanja bodo prisotni v prvi polovici tedna in ne bojujte se proti življenju na silo in za vsako ceno! Na sredini tedna poskrbite, da ne boste zaradi preveč ne čustvenega pogleda izgubili nekaj pomembnih priložnosti, a ne skrbite prišle bodo nove. Vikend bo umirjen in vi se boste posvečali resnim zadevam, zabava vas ne bo mikala.


KOZOROG

Novo poglavje v vašem življenju se odpira in zato se morate soočiti s strahom, če želite izkusiti lepe stvari. Na finančnem področju vam bodo tudi splošne okoliščine zelo naklonjene, vendar se v sredini tedna in na sploh varujte zapravljivosti. Za konec tedna si boste lahko oddahnili in šli novih dogodivščinam naproti. Pomembno je tudi, da se energijsko zaščitite!


VODNAR

To bo za vas precej ognjen teden – teden osebnostnega razvoja. Ne zapravljajte svojega časa z malenkostmi in boji, kjer zaenkrat ne morete zmagati, pravica bo še prišla ob pravem času. Vaše muke in neprijetnosti se bodo končale in življenje bo začelo teči v pravo smer. Za vikend vam je rešitev težkega položaja zelo naklonjena. Ustvarite pozitiven pogled na stvari!


RIBI

To je za vas prečudoviti teden, le na začetku se boste morali soočiti z nekaj neprijetnimi vidiki dane situacije. V ljubezni boste iskali tisti pristen stik, vendar ni še prišel čas za resno zvezo. Vaša obzorja se bodo razširila in našli boste tisti delček sreče in izpolnjenosti, ki ga iščete, da boste lahko z ponosom in motivacijo nadaljevali pot!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri