Tedenski horoskop – 17.08.2020. – 23.08.2020.

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Poiskati boste morali stabilnost.

Na začetku tedna se boste morali odkrito soočiti z tistim, kar vam povzroča težave in boste morali nehati bežati. Lahko se zgodi, da bo bližnja oseba z vami nepošteno ali nepravično ravnala. Na sredini tedna boste morali poiskati stabilnost, postoriti stvari in urediti vaš dom. V ljubezni ne boste izkušali stabilnosti. Za časa vikenda se boste morali rešiti občutka ujetosti in se osvoboditi vaših škodljivih prepričanj. Prevzemite odgovornost za svoja dejanja.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Odprite oči resnici, da ne boste spregledali priložnosti.

Na začetku tedna lahko pričakujete pomembno sporočilo, ki pa vas sicer zna vznemiriti. Samih sebe ne smete zavajati z lažmi prav tako pa ne tudi drugih. V drugi polovici tedna bo težko spregledati resnico, a to bo edina pot k uspehu. Na ljubezenskem področju lahko pričakujete, da se bo partner zaprl vase in se lahko znajdeta na mrtvi točki. Za časa vikenda pa vam na pot prihaja veliko priložnosti, zato bo odločitev težja.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Varujte se nepravih prijateljev.

Paziti boste morali, komu zaupate, saj je okoli vas veliko ljudi in napete negativne energije. Na sredini tedna boste morali pokazati samozavesten pristop, ščititi šibkejše in se morda postaviti v bran svojim prepričanjem. Pokončna drža bo premagala vse ovire! Ko bo pa teden šel proti koncu se boste bližali uresničitvi svojih načrtov in izpolnjeni želji, ki pa se lahko navezuje na vsa področja vašega življenja.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Ne podlezite lastnim pritiskom.

V prvi polovici tedna boste počutili velik pritisk, ki pa ga na mentalnem nivoju izvajate samo vi sami. Lahko se sicer tudi zgodi, da ga bo nekdo drug iz vaše bližine in takrat bo potrebno postaviti meje. Mrtva točka, na kateri ste se znašli vam ponuja vpogled v vas same. Morda pa pljujete v neželeno smer in si določenega končnega izida niti iskreno ne želite? Zdaj je čas, da se osredinite in pričnete s tistim, kar vas resnično veseli.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Pozitivni dogodki vam ne bodo ušli.

Teden se bo pričel optimistično in vzpodbudno, kar vam bo prineslo veliko dodatne motivacije in adrenalina za uresničitev vaših sanj. Na ljubezenskem področju boste sicer dosegali uspehe, možno je pa tudi kakšno nesoglasje ali nasprotovanje v odnosih – kar pa lahko predvsem doživite v službi. Kljub temu boste prišli do uspeha, vendar sedaj ni čas, da bi na hitro delovali, temveč raje bodite potrpežljivi in pustite, da stvari same pridejo k vam.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Opustite preteklost in zamere.

V prvi polovici tedna bodo bistvenega pomena odnosi z pomembnimi ženskami v vašem življenju ne glede na to, katerega spola ste. Pomislite, koliko v življenju pravzaprav dajete in koliko prejemate nazaj. Če ne boste pustili preteklosti za seboj in začeli razmišljati bolj pozitivno, se bodo lekcije, ki jih sedaj izkušate in grenki trenutki venomer znova pojavljali.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Vse vaše skrbi se bodo rešile.

Čeprav boste imeli skozi teden občutek, da vas napadajo negativne misli, vedite, da se bodo vsi dogodki odvijali v vaše najvišje dobro. Na začetku tedna lahko pričakujete srečen preobrat usode, ki bo stvari popeljal v novo, srečnejšo smer. V drugi polovici tedna vam bodo domači stali ob strani, našli boste stabilnost in srečo na področju doma in ljubezni. Zna se zgoditi snidenje z vam drago osebo.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Prihajajo velike spremembe.

Okoliščine na začetku tedna bodo sicer mirne, a v vas bodo vrela nasprotja, ki jih boste poskušali razrešiti. Sprememba vam je tokrat neizogibna in morali boste pustiti preteklost za seboj v zameno za to, da boste naredili prostor novemu. Končajo se lahko določena razmerja ali odnosi, kjer boste ugotovili, da je nesmiselno vztrajati. Ta teden boste na lastni koži čutili precej omejitev, a glejte, da se ne boste omejevali le vi sami.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Ni primeren čas za večje korake in spremembe.

Na začetku tedna sicer lahko dosežete uspeh, uspešno opravite izpite ali izkopljete svoj posel iz težav, a na sredini tedna boste morali biti pazljivi, komu zaupate. Težki časi za vas se končujejo zato obdržite le modrost, ki ste jo na tej poti pridobili. Ne oklepajte se razočaranj in tistih stvari, za katere že vnaprej veste, da se ne bodo izšle po pričakovanjih. Določenih stvari v tem tednu ne boste mogli spremeniti.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Sprejeti boste morali odločitev.

Odločitev, ki jo boste morali sprejeti bo vsekakor težka zato je pomembno, da odprete oči resnici! Na poslovnem področju se vam na sredini tedna obetajo pozitivne spremembe, marsikdo pa bo pričel s poslom, ki ga resnično veseli. Za konec tedna in za časa vikenda boste polni načrtov, ki se bodo v prihodnosti zagotovo začeli uresničevati. Pomembno je, da nadgrajujete sebe, svoje načrte in svojo vizijo poslanstva.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Ne skrenite s prave poti.

Držite se svoje vizije in svoje resnice ter ne poslušajte drugih! Vi boste zase začutili, kaj je za vas najbolje in kaj si želite v prihodnosti. Na sredini tedna boste morda začutili močan klic, da bi naredili veliko spremembo – a začeti morate pri sebi, v svoji notranjosti, saj navsezadnje je naš zunanji svet odsev notranjega. Na finančnem področju se vam za vikend obeta večji znesek, vsekakor pa se varujte vsakovrstnih odvisnosti.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Ljubezen vam bo zelo naklonjena.

Mnogi izmed vas boste na začetku ali sredini tega tedna spoznali svojo boljšo polovico – sorodno dušo, tisti, ki pa ste že v razmerju boste odnos ponovno poglobili. Na sredini tedna boste morali ukrotiti svoje želje in nagone ter biti potrpežljivi. Za konec tedna se vam obeta pustolovščina, lahko tudi avantura z nekom iz daljnih krajev. Prav zna se pa zgoditi, da boste vi odpotovali in se vsekakor zabavali!

 

Categories:
  Angelske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje