Tedenski horoskop – 19.08.2019 – 25.09.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

V tem tednu vas bodo obkrožale čudovite energije, ki vam bodo omogočale napredke na vaši poti in osebnostno rast. Na začetku tedna boste morali sprejeti nekaj odločitev, ki se bodo kasneje izkazale za dobre. Pomembno je za vaš uspeh, kakšen pristop imate. Tako ljubezen kot denar sta vam v tem tednu zelo naklonjena.


BIK

Nikar ne zanikajte svoje moči, če se boste v začetku tedna znašli v težavnem položaju. Morda boste imeli občutek, da z vami ne ravnajo najbolj pravično, a vendar prihaja podpora. Lepi trenutki na ljubezenskem in intimnem področju vam ne bodo ušli. Z denarjem ravnajte preudarno, ne boste zapravljivi in razmišljajte dolgoročno.


DVOJČKA

Skrbi se na začetku tedna oziroma v prvih dveh dneh nikakor ne boste mogli otresti in težave lahko nastopijo na finančnem področju. Tudi ljubezen vam v tem tednu ne bo najbolj pisana na kožo, ker se bo treba spoprijeti z nekaj napetosti. Rešitev se pa za časa vikenda bo pokazala in pomembno je, da samozavestno in pozitivno pristopite.


RAK

Ne bodite toliko hladni do ljudi okoli sebe in jih spustite bolj blizu. Priznajte si svoja čustva, še posebej, če ste že dolgo samski. Tako boste energijam omogočili, da ljubezen ponovno vstopi v vaše življenje. Pri psihičnem počutju lahko občutite nekaj nelagodja, a ko se boste s situacijo in strahom odkrito soočili, boste našli pot naprej.


LEV

Prijateljstvo in preživljanje časa z vam dragimi osebami so zagotovo na vidiku v tem tednu. Tudi stare situacije, ki so grozile, da bodo zastale na mrtvi točki se bodo začele premikati v bolj plodno smer. Pomembno pa je, da v tem tednu prevzamete nadzor in popeljete svoje življenje v želeno smer, kajti vi to moč imate!


DEVICA

Na začetku tedna boste potrebovali mirno okolje in tudi uskladiti nasprotja v sebi. Nikar ne razburkajte že tako težavnega položaja in rajši mirno počakajte na rešitev. Sodni postopki se bodo pozitivno izšli. Na ljubezenskem in tudi denarnem področju boste soočeni z izbiro med več različnimi možnosti, a odločitev bo ostala samo vaša!


TEHTNICA

V prvi polovici tedna je za pričakovati nekaj napetosti v odnosih in z drugimi ne boste zlahka sklepali kompromisov. Finance so vam v tem tednu pisane na kožo in tudi projekti vam lahko odlično uspejo. Na čustvenem področju boste tudi po nekem trdem boju dosegli precejšen napredek.


ŠKORPIJON

Tema vašega tedna je kariera in denar. Morali boste razmisliti in priti do ugotovitve, kako zelo cenite vrednote in stvari okoli sebe ter ljudi. Odprite se vsemu lepemu kar življenje prinaša in zagotovo se vam bo uspelo ustaliti in najti svoje mesto pod soncem. Škorpijonkam se nakazuje tudi uspešna zanositev!


STRELEC

Naj vas ne mikajo skušnjave ali skoki čez plot, saj bi vas to lahko drago stalo. Prav tako se soočite z svojim strahom in ko boste to odpravili, boste s tem odpravili tudi vzrok, zakaj vam v življenju določene situacije gladko ne stečejo. V tem tednu vas čaka tudi velika izpolnitev radosti na materialnem in kariernem področju.


KOZOROG

Posvetite svoj čas tistemu, kar vam trenutno zelo veliko pomeni ali stvari, s katero že nekaj časa odlašate. Možna so izobraževanja, vsekakor je pa v vaši prihodnosti v tem tednu na vidiku pridobivanje znanja. Vaša vizija bo padla na plodna tla in lahko pričakujete prve uspehe. Ostanite pa realnih pričakovanj na ostalih področjih.


VODNAR

Pred vami je čudoviti teden, kjer vas bodo blagoslovi obkrožali na vseh področjih! Tako ljubezen, zdravje kot denar so vam naklonjeni in pomembno je, da se v tem trenutku prepustite in uživate v darovih življenja. Želja se vam bo izpolnila in prihaja velika priložnost za novi začetek v vašem življenju.


RIBI

Izogibajte se konfliktom in se ne zapletajte v prepire in boje zaradi malenkosti. Namesto tega se raje odločite za zdravo spremembo in večji korak v vašem življenju. Življenje vam v tem tednu lahko na pot prinese selitev, vsekakor pa boste dosegli nekaj zastavljenih ciljev brez večjih težav!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri