Tedenski horoskop – 20.07.2020 – 26.07.2020.

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Teden se bo začel z delom, kjer boste morali združiti moči z drugimi. Na poslovnem področju lahko pričakujete konkretne spremembe, ki bodo posledica vašega trdega dela. Na sredini tedna se lahko znajdete v “mentalnem zaporu” vendar vedite, da imate moč, da se iz občutkov nemoči tudi izkopljete. Nikar ne stojte na mestu! Konec tedna vam prinaša ravnovesje in pa tudi povračilo dolgov – najverjetneje finančnih, če ste sami dolžnik jih boste morali poravnati, če pa pričakujete povračilo dolgov ga boste tudi prejeli.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Na začetku tedna boste morali najti zdravo ravnovesje posebej na finančnem področju, kjer lahko nastopi stiska in boste morali z denarjem ravnati preudarno. Čaka vas tudi sprememba, ki pa ne bo najbolj prijetna. Bodite potrpežljivi. Na sredini tedna se lahko soočite z nekaj občutki napetosti, vendar najpomembnejše pravilo je, da ne zavajate samih sebe! Na koncu tedna boste potrebovali počitek in v vaše življenje, ko bo vaš um jasen, bo posijala sreča.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Verjetnosti boste v prvih dneh tedna naleteli na načrtovani dogovor, ki je velika verjetnost, da bo spodletel in vas drugi ne bodo poslušali. Pomembno je, da se v to čustveno preveč ne vživljate. Nekje na sredini tedna boste občutili trmo sami pri sebi, kjer boste poskušali svoje načrte uresničiti za vsako ceno, a pomembno je, da se premaknete z mrtve točke in ideje spravite v realnost. Na koncu tedna in za časa vikenda nekaterim obveznostim enostavno ne boste mogli reči “ne”, vendar vedite, da mučeniška vloga ni rešitev.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Precej čustveni boste na začetku tedna, veliko boste razmišljali in se prepuščali svoji domišljiji – glejte le, da ohranite realna tla pod nogami. Spori in konflikti se pripravljajo na sredini tedna, zato je pomembno, da z drugimi ne merite moči in se temu že vnaprej izognete. Čaka vas tudi neprijetna sprememba in če boste poslušali svojo intuicijo, vas bo peljala na pravo pot. Nekaj teh posledic lahko prenesete tudi na dni vikenda, zato je še kako pomembno poslušati svoj notranji glas in od daleč opazovati razvoj dogodkov.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Na ljubezenskem področju morda ni pravi čas za spremembo, saj se trenutno odvija puščanje preteklosti za seboj in zna se zgoditi, da boste kakšno vezo tudi prekinili, ker je bilo tako najbolje. Nekateri, ki ste pa samski se boste pa spominjali preteklih dogodkov. Na sredini tedna bodo odločitve še kako pomembne, vendar vi jih boste zagotovo sprejemali z težavo. Na koncu tedna pa bo nastopila nova priložnost in lahko rešite star, prej omenjeni ljubezenski odnos ali pa v vaše življenje vstopi nov potencialni partner.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Že na začetku tedna boste občutili močan val energije in samozavesti ter željo po radovednosti in raziskovanju! To bodo dnevi na sredini tedna še podkrepili, kjer se boste zavedali svoje velike moči uresničevanja svojih idej. Morate si priznate, da niste tako nemočni in te energije kar se da najbolje izkoristiti. Na koncu tedna pa se boste premaknili iz nezdravih situacij, odnosov ali položajev, ker bo potemtakem nastopila nujnost premika naprej.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Sprememba oziroma prehod dogodkov, ki ga boste sprva doživljali negativno, se bo na koncu izkazal za odločno in odlično prelomnico v vašem življenju! Ostanite samozavestni tekom tedna in pozitivno razmišljajte, kajti to bodo vaši temelji za uspeh. Sreča vam nikakor ne bo ušla in če načrtujete večje premike je vikend za to najbolj idealen čas. V prvi polovici tedna pa boste doživeli preobrazbo in za seboj pustili odvečne stvari, odnose, službo in se premaknili z mrtve točke.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

V tem tednu bodo na vaše življenje imeli večji vpliv drugi ljudje v vaši okolici kakor vi sami. Pomembno je, da na začetku tedna prisluhnete občutku in če ste samski bodite pozorni na osebe, ki morda vstopajo v vaše življenje in vam prinašajo možnost za novo resno zvezo. Tudi na finančnem področju se vam bo v drugi polovici tedna nasmejala sreča, vendar boste morali za to izkazati dobro mero odgovornosti in sprejeti prave odločitve, pri katerih boste morali biti nepristranski!

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

V tem tednu, še posebej na začetku tedna lahko pričakujete uresničitev svojih želja tako na finančnem kot ljubezenskem področju. Če ste že v zvezi se bo ta poglobila in doživeli boste veliko radost in zadovoljstvo. Na sredini tedna prihaja čas povračila – tako dajanja in prejemanja v odnosih kakor poravnava finančnih dolgov. Na koncu tedna pa boste uživali v preprostih radostih življenja, počutili se boste nostalgično in obujali lepe spomine na stare čase.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Dogodki se bodo na začetku tedna odvijali hitro in marsikaj se bo dogajalo po vaših pričakovanjih. Ovire so sedaj odstranjene, kažejo se tudi možnosti za potovanja in dopuste. Na sredini tedna boste težko navezovali stike z drugimi, saj se boste najverjetneje namensko zapirali pred stiki. Za konec tedna pa prihaja kanček nepotrpežljivosti in radovednost za nove stvari, a pomembno je, da se držite realnosti, ostajate v trenutku “tukaj in zdaj” in razmišljate trezno!

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Novi začetki so neizbežni in tudi vi boste morali v tem tednu prekiniti z težko preteklostjo. Na finančnem področju se vam bo konec tedna nasmejala velika sreča, kar je lahko večji znesek denarja, ki vam bo prav prišel, darilo v veliki vrednosti ali nova služba ter povišica plače. Več težav boste zaradi strahov iz preteklosti čez teden izkušali na ljubezenskem področju in soočiti se boste morali s svojo notranjo bolečino, počakati, da “nevihta” slabega razpoloženja mine in se odpraviti novim dogodivščinam naproti.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Na začetku tedna boste morali pokazati dobro mero svoje samozavesti in biti pripravljeni na bitko, v kateri boste pa zagotovo zmagali. Na sredini tedna se boste zavedali svoje moči uresničevanja dogodkov, ki si jih želite in dosežek le teh vam nikakor ne bo ušel! Pričakujete lahko tudi poroko ali zaroko, če ste na tej točki v razmerju, rojstvo novega družinskega člana, vsekakor pa boste praznovali dosežke pa čeprav tudi čudež življenja samega. Čakajo vas sproščeni trenutki v družbi.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri