Tedenski horoskop – 21.09.2020 – 27.09.2020.

By Rok 1 leto ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Poslušati boste morali svarila vaše intuicije.

Na začetku tedna boste občutili nekaj neprijetnosti, a to bo zgolj zaradi vašega pogleda na probleme. Naredite prostor v življenju zase, šele na to za druge. Ne žrtvujte se preveč in tokrat sebe postavite na prvo mesto! Na sredini tedna lahko nastopijo konflikti in ne bijte bitk, za katere že vnaprej veste, da boste v njih izgubili. Za čas vikenda bo intuicija vaše duše še posebej močna.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Ste na pragu sprememb.

Če boste na začetku tedna delali na sebi in na svojem poslu lahko pričakujete nekaj rezultatov. Mnogi izmed vas pa boste naveličani rutine in boste želeli početi nekaj, kar vas je od nekdaj veselilo. Pomembna sprememba (preporod), ki se bo odvijal na sredini tedna vam bo prinesel nove začetke, da boste lahko pustili preteklost za seboj. Konec tedna lahko prinese nekaj finančnih težav.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Pozitivno energijo boste občutili na lastni koži.

Že v samem začetku tedna se vam bo ponudila dobra priložnost na samem življenjskem področju. Lahko gre za novo službo ali priložnost, ki ste jo čakali! Prav tako boste imeli dovolj energije in motivacije, da boste uspeli izpeljati vse projekte in uresničili veliko želja. V drugi polovici tedna vas čaka mirna ustalitev na področju, kjer si to najbolj želite. Morali pa boste nekaj časa preživeti zase.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Prisluhnite duši, ne Egu.

V prvi polovici tedna boste potrebovali veliko mero organizacijskih sposobnosti, da boste rešili težaven položaj ali težave, ki bodo prihajale sproti. Natančneje, na sredini tedna boste občutili ujetost v odnosih ali strah zato je pomembno, da nekaj ukrenete in položaj rešite. Na koncu tedna se vam bodo ponudile priložnosti in izbira bo morda težka – a le glejte, da konec koncev ta izhaja iz vas.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Imeli boste mešane občutke.

Čas bo, da se osredinite in osredotočite nase. Ni vam treba poznati vseh odgovorov v samem štartu zato le potrpežljivo počakajte, da ti sami pridejo. Na sredini tedna boste zelo zaposleni in kdo bi vam pri vaših projektih znal zavidati, zato bodite previdni! Nekaj pa ukrenite s svojimi nasprotujočimi si občutki, saj vas le ti odvračajo od resnice.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Čaka vas blagoslov v ljubezni.

Stvari in dogodki se bodo na začetku tedna hitro odvijali in za vas prihaja čas zaljubljenosti. Na ljubezenskem področju boste doživeli neizmerno srečo – združitev z vašo boljšo polovico, ne glede na to ali ste v zvezi. Za konec tedna vas čaka nekaj muhavosti in blažje depresije, ki jo boste premagali tako, da boste hvaležni za vse, kar imate in to cenili.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Pred vami so velike spremembe.

Prihaja čas, ki bo obrodil sadove vašega preteklega truda. Na začetku tedna boste občutili stabilnost in trdnost. Tudi na ljubezenskem področju boste čutili veliko zadovoljstvo. Sedaj je čas, da vzpostavite red v življenju in z stvarnega vidika pogledate na tisto, kar vas trenutno ovira. Na finančnem področju si lahko obetate izboljšanje a glejte, da vas to ne zasužnji.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Premagati boste morali svoj strah.

Tudi pri vseh Škorpijonih in Škorpijonkah se v kartah kaže, da boste morali precej reda vzpostaviti v življenju in najti ravnovesje. Zanašajte se tokrat na razum in ne na srce pri svojih odločitvah, saj bi vam to pozneje lahko prineslo nekaj neprijetnosti. Strah boste bolj zaznavali kot prej, a vedite, da ste ga ustvarili sami in ga lahko po tem takem tudi presežete. Za vikend se kaže utrujeno počutje in potrebovali boste dobro mero počitka.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Uspeh ni več daleč.

Priložnost, ki bo na začetku tedna nastopila, da ustvarite nekaj uspešnega, je ne smete zamuditi! Že na sredini tedna se bo pokazalo kar veliko rezultatov, prejeli pa boste tudi priznanje in naklonjenost s strani drugih. Ko bo teden šel proti koncu, boste zelo dozoreli v svojih čustvih in duša vam bo prišepetavala mnogo skrivnosti, kar boste zaznali preko intuicije. Pogovorite se z modro osebo, katere nasvet vam bo zelo prav prišel.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Premagali boste vse ovire.

Faze načrtovanja na začetku tedna vam bodo prinesle velik vpogled v vaše nadaljnje ambicije. Že v prvi polovici tedna lahko pričakujete nepopisno srečo in nič vas ne bo moglo ustaviti! Le spustite občutke krivde in razmišljajte pozitivno. V veliko oporo vam bosta tudi vaš partner in vaša družina. Na ljubezenskem področju lahko pričakujete trajno zvezo in najvišje možno zadovoljstvo.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Poiščite odgovore na svoja vprašanja v duhovnosti.

Če se počutite izčrpane in utrujene je to zato, ker nekaj ne delate prav. Lahko se zgodi na sredini tedna, da se bo v vašem življenju pojavila oseba, ki vam bo razširila obzorja z duhovnega vidika, prav možno pa je, da boste takšno osebo poiskali sami! Za čas vikenda je pomembno, da razvijate drugačen pogled na svet in si vzamete čas zase in za razmislek. Širite svojo zavest in opuščajte strahove.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Pazite, komu zaupate.

Resnica in pristnost vam bosta še kako pomembna v tem tednu, zato je pomembno, da tudi sami sporočate resnico. Bodite pa pozorni, če jo ljudje v vaši okolici sporočajo tudi vam samim. Ta teden ni čas za večje korake in projekte, a vendar ne opustite dela na svojih željah in ciljih, morda jih le preoblikujete in prilagodite trenutnim okoliščinam.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje