Tedenski horoskop – 22.03.2021. – 28.03.2021.

By Rok 11 mesecev ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Prihaja čas za nov korak.

Na začetku tedna boste precej čustveni in boste na trenutke zidali gradove v oblakih, a kmalu bo prišel čas akcijo – čas za dejanja. Pred vami se odpira čudovita priložnost in pustolovščina. Pomembno je tudi, da sredino tedna izkoristite za druženje s prijatelji, a marsikomu izmed vas se bo življenje popolnoma spremenilo na bolje – zaradi poguma in tega, ker boste sledili svojemu notranjemu glasu. Na koncu tedna lahko pričakujete nekaj težav na finančnem področju, zato je pomembno, da postavite meje in da igrate pošteno igro ter se ne pustite izkoriščati.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Dobili boste odgovore na svoja vprašanja.

Že na začetku tedna boste soočeni z nekaj težkimi situacijami in morali boste sprejeti odločitev. Težave, strahove, ki se vam porajajo so zgolj plod vaše težke preteklosti, zato jih ne prenašajte v sedanjost. Na sredini tedna se vam obeta pozitivna sprememba na finančnem področju in tudi nastopil bo pravi čas, da pričnete z vašim poslanstvom in delate na svojih načrtih. Vseeno pazite na dajanje in prejemanje in ne zadržite vsega le zase. Na koncu tedna boste prejeli hiter uvid v svojo notranjost ter stvari, ki vas mučijo postavili na svoje mesto. Pri tem naj vas vodi razum.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Prihajajo pozitivne spremembe na področju odnosov.

Vaši cilji, vizije in načrti bodo pričeli dobivati podobo na začetku tedna, kjer boste tudi imeli odlično podporo vašega partnerja. Na ljubezenskem področju samski lahko pričakujete zvezo, vezani pa poglobitev že obstoječe zveze. Na sredini tedna bodite previdni, ker se lahko pojavijo prepiri in nesoglasja – pomembno je, da ostanete mirni, prizemljeni in pustite situacijo pri miru, ker se ne bo premaknila v vam želeno smer oziroma z mrtve točke. Vikend vam prinaša veliko lepih priložnost – vaš partner vas bo zasipal s pozornostjo, na delovnem mestu boste blesteli in bili polni pozitivnih pričakovanj.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Sprejeli boste prave odločitve.

Karte na začetku tedna so vam zelo naklonjene in tudi na področju, v katerega največ vlagate vam bodo prinesle napredek! Primeren čas je tudi za začetek nove zveze in v tem tednu boste zagotovo doživeli največjo izpolnjenost – srečo v ljubezni, ne glede na to ali ste vezani ali samski. Na sredini tedna se vam obeta resnica, ki jo boste spoznali in na stvari pogledali z drugega zornega kota. To vam bo prineslo uvid v popolnost, ki je že pred vami in usodi se boste lahko zahvalili za blagoslove. Za čas vikenda boste morali sprejeti pravo odločitev in po vsej verjetnosti bo ta neprijetna. Ampak slabih posledic ne bo prinesla.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Poslušajte svarila svoje intuicije.

Na začetku tedna boste prejemali velike intuitivne uvide in nikar ne ocenjujte situacije na prvi pogled, kajti vaša perspektiva bo takrat popačena. Iz določenih situacij in odnosov se boste morali umakniti, v kolikor boste želeli napredek na osebnostni in duhovni poti. Samskim se še sreča tako hitro v tem tednu ne bo nasmehnila, kajti bolj priporočljivo je, da se posvetite financam, kajti tukaj vas čakajo otipljivi rezultati. Na koncu tedna vas čaka zaključek težkega obdobja, skozi katere se boste prebili kljub vsem oviram. Na finančnem področju prihaja čas za nov začetek v smeri, ki vas resnično veseli!

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Graditi boste morali na svoji osebnostni rasti.

Zaloga moči in potrpljenja se bosta na začetku tedna izkazala kot zelo obetavna za vas, karte pa vam priporočajo, da poiščete ravnovesje na področju, ki je trenutno v vašem življenju najbolj težavno. Prihajajo pozitivne novice na finančnem in kariernem področju. Na sredini tedna boste z vpogledom vase rešili svoje zadržke, hkrati pa se bodo stvari odvijale hitro, pozitivno in same od sebe. Za časa vikenda je pomembno, da se oddaljite od nepoštenih ljudi v vašem življenju, za rešitev težavnih situacij je pa bistvenega pomena, da uberete diplomatski pristop.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Težka preizkušnja se bo končala.

Umik je bolj priporočljiv kot napad, sploh v situaciji, v kateri se sedaj nahajate. Svoje vizije lahko prihranite za naslednjič. Res je, da se vam verjetno dozdeva, da vas življenje vedno znova preizkuša, vendar vedite, da če boste sledili intuiciji, bo tega hitro konec. Na ljubezenskem in intimnem področju lahko pričakujete zelo pozitivne spremembe, med drugim predvsem samski, kjer znajo okoliščine pripeljati do nove zveze. Vaše finance bodo stabilne, pomembno pa je, da združite moči in sodelujete z drugimi, kajti le tako bo rezultat resnično tisto, kar želite.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Izpolnila se vam bo želja v ljubezni.

Že začetek tedna vam bo prinesel veliko energije in motivacije, ko se boste lotevali novih stvari. Prehajate v čudovito obdobje, kjer vam bo vse teklo kot po maslu. Tako samskim kot vezanim se bo nasmehnila sreča v ljubezni, kjer lahko poglobite obstoječo zvezo ali pa pričnete novo. Tudi vaši cilji in načrti se v kartah kažejo pod dobrim znamenjem, zatorej je pomembno, da nadaljujete po izbrani poti. Usoda vam bo na pot prinesla za čas vikenda močno spoznanje, kjer boste spremenili svoja prepričanja o svetu in sebi – polno se boste zavedali svojih notranjih potencialov in jih pričeli uresničevati.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

V tem tednu boste veliko pod pritiskom.

Čeprav določenim obveznostim ne boste mogli reči “ne”, je bistvenega pomena, da si zavoljo svojega dobrega počutja in zdravja vzamete čas za počitek in obnovitev moči. Nikar ne načrtujte večjih finančnih podvigov ali posla, saj se ne bi obetavno izšlo. Na vasi poti imate tudi angela varuha. Pričakujete lahko tudi, da bo vaš partner v skrbeh za vas ali obratno. Poiščite nekoga, s katerim se lahko pogovorite in ki vam vsaj malo lahko olajša bremena, ki jih nosite na svojih plečih s seboj. Na osebnostni ravni počutja se znajo proti koncu tedna pojaviti tesnoba in strah, s katerima pa se boste morali soočiti, če boste želeli napredovati.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Izogibajte se konfliktom in sprejmite poraz.

Ko boste nenadno odkrili resnico, ki se skriva pod površjem, boste spregledali, da določeni odnosi in stvari v vašem življenju ne delujejo. Nikar na začetku tedna ne bijte bitk, za katere vnaprej veste, da boste poraženi – a tudi zmagovalec bo izbojeval pirovo zmago. Na sredini tedna se kaže možnost izdajta zato pazite, komu zaupate. Potrebno je, da vzpostavite red, organizacijo ter odgovornost. Na koncu tedna se vas bo polotilo malodušje, a družba vas bo prav kmalu zatem razvedrila! Vedite, da boste dobivali potrditve na svoji osebnostni in duhovni poti ter uspešno gradili samozavest.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Potrebujete počitek.

Iz določenih situacij boste morali ubrati pot izhoda, saj vam drugega ne bo preostalo. Tako se lahko uspešno izognete katastrofi, vsaj vi bi to tako doživljali, kot pa če bi nadaljevali v teh, nesmiselnih smereh. Na področju zdravja lahko na sredini tedna pričakujete, da se bo vaše zdravje – fizično močno stabiliziralo, na psihičnem področju pa boste potrebovali počitek, mir in tišino. Tudi meditacija za lažje umirjanje uma je zelo priporočljiva. Konec tedna boste zasuti z delom, prisotni pa bodo tudi občutki razočaranja in žalosti, a v nedeljo se bo vse uravnovesilo.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Teden bo stresen in napet.

Pomembno je, da se na začetku tedna čustveno odvežete od okoliščin in odnosov, da boste ugledali resnico! Razum naj tokrat res prevlada nad čustvi, da boste lahko sprejeli pravo odločitev, a to je za vas, čustvene Ribe zelo težko. Na sredini tedna se bo situacija ali določeno obdobje v vašem življenju končalo, a vi boste bitko izbojevali. Za čas vikenda se vam v kartah obetajo lepe energije in pomembno je, da se posvetite tistemu, kar najraje počnete in izpilite svoje sposobnosti – to vam bo dalo veliko samozavest in ustvarjalni občutek. Tudi finančno stanje se bo konec tedna znatno izboljšalo.

Categories:
  orakeljske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje