Tedenski horoskop – 22.04.2019 – 28.04.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Ljubezen vam bo v zadnjem aprilskem tednu zelo naklonjena – tako samskih kot vezanim. Samski lahko spoznate pravo osebo zase ali pa nekdo iz preteklosti ponovno vstopi v vaše življenje. Prva polovica tedna bo potekala mirno, v drugih polovici pa lahko za svoj trud pričakujete tudi nagrado. Bolj bi morali poslušati intuicijo in slediti svojemu notranjemu glasu. Selitev je lahko na vidiku, vsekakor bo pa to zelo poživljajoč teden!


BIK

Postanite bolj strogi do drugih in utrdite osebne meje. Morda boste v tem tednu delovali na začetku nedostopno drugim, ampak se bodo okoliščine na vseh področjih v tem tednu tako preoblikovale, da boste energijsko prenovljeni. V tem tednu boste veliko stvari zaključevali in za vas se odpira novo poglavje življenja. Bodite tudi pozorni na stvari, ki vam jih sporočajo drugi in negujte svoje ustvarjalne sposobnosti, kajti v tem tednu lahko uspete.


DVOJČKA

Tema vašega tekočega tedna je ljubezen. Samski lahko pričakujete druženja in spoznavanja z različnimi možnimi kandidati v svojem življenju, vezani pa boste preživeli veliko romantičnih trenutkov in zakaj ne bi zavihali rokavov in pripravili svoji boljši polovici romantično večerjo ali razvajanje? To bo zagotovo poživilo vajinega duha. Na področju financ se kažejo podpisi pogodb in brezposelnim bo ta teden sreča naklonjena pri iskanju zaposlitve.


RAK

Nikar ne poslušajte svojega strahu, ki vas zna v začetku tedna vleči k nezdravim odnosom in navadam. Ta teden vam bo finančno zelo dobro steklo, a se boste morali zaradi tega tudi marsičemu odpovedati – kot je na primer preživljanje časa z svojimi dragimi. Za konec tedna in za čas vikenda se v kartah kaže, da boste lahko svoje poslovno življenje popeljali na višjo raven, na področju odnosov vas pa čaka temeljit pogovor z partnerjem.


LEV

Predvsem v začetku tedna preverite, če resno živite takšno življenje kot bi ga radi ali zaradi nezdravih navezanosti vztrajate v takšnem položaju. Na stvari poglejte z druge perspektive. Odnosi z bližnjimi bodo v začetku tedna kar na višku uspeha, kar pa ne velja za ljubezenske odnose. Morda bi potrebovali v primeru velikih težav kakšen pogovor s strokovnjakom za področje katero vas muči, na primer zakonski terapevt.


DEVICA

Prva polovica tedna vam prinaša nove začetke in čas je za to, da pustite za seboj vso kramo iz preteklosti, ki jo nosite na svojih plečih. Nekje na sredini tedna se boste počutili kot da je svet vaš in boste dosegli nekaj uspehov in sporazumov. V tem tednu bodite pozorni na zdravje. Za časa vikenda se vas bo loteval nemir in čas je, da nekaj ukrenete v zvezi s tem predvsem pa, da se sprijaznite z realnim položajem.


TEHTNICA

V tem tednu vas čaka idealna slika vašega družinskega in partnerskega življenja, malo manj pa boste imeli sreče z financami na začetku tedna. Vaša naloga je, da se naučite ceniti tisto, kar v tem trenutku že imate in da se izognete zapravljivosti. V tem trenutku je pomembno, da razmišljate v smeri dolgoročnih investicij. Za konec tedna je videti, da boste prav tako preživeli čas z ljudmi, s katerimi se počutite najbolj domače.


ŠKORPIJON

Da se že vnaprej izognete morebitnim težavam je pomembno, da se izogibate prepirom, kjer vaš upravičeni prav ne more zmagati, če pa že zmagate bo pa zmaga jalova. Na vidiku so finančne težave v tem tednu zato je še tako zelo pomembno, da zdaj nekaj prihranite. Izogibajte pa se ljudem, ki vam jemljejo energijo in tudi sami vsekakor ne bodite prezahtevni do drugih. Prihajajo boljši časi.


STRELEC

Pred vami je zelo pestro obarvan teden. Na začetku tedna boste morali najti pot iz svojih težav in pot naprej. Nikar se ne počutiti nemočne, ampak z vso odločnostjo pokažite svojo samozavest. Na sredini tedna so možna potovanja, a vsekakor vas bo zajel val optimizma, ki bo olajšal vaš vikend, ko si boste postavljali vprašanja, zakaj svet okrog vas deluje tako do vas. Izkušnje so vas že marsikaj izučile, sedaj prihaja čas, da to v sebi potrdite.


KOZOROG

V tem tednu je pomembno, da presežete in premagate svoje strahove. Čeprav ste morda imeli nekaj slabih trenutkov, ki vam še sedaj puščajo grenak priokus, je pomembno, da se zavedate, da svoje življenje ustvarjate in pišete sami – kakor slikar platno. Imeli boste nekaj problemov z zvestobo drugih ljudi, ker boste ugotovili, da vam ne vračajo toliko, kot vi dajete. Pomembno je, da ostanete povsem mirni, kajti ne gre za varanje v smislu ljubezni, oziroma skok čez plot.


VODNAR

To je za vas teden mešanih občutkov – na začetku tedna vam bo bolj prijala samota in preživljanje časa s samim seboj, medtem ko se v sledečih dneh zgodi ravno nasprotno. Morda boste morali nastopati v vlogi posrednika pri reševanju sporov, vsekakor pa je pomembno, da ne hitite s svojimi cilji, da realno ocenite situacijo in da se pri osebnih odločitvah vsaj tokrat ne zanašate na čustva.


RIBI

Določena razmerja boste pustili za seboj, saj imate občutek, da v njih niste bili slišani. To je tudi primeren teden za razreševanje občutkov in strahov, ki vam povzročajo tesnobo. Vsekakor pa vas bo življenje v tem tednu samo odpeljalo naprej. Bodite bolj dostopni do drugih in se ne zapirajte vase – tako bo prišlo do obnovitve vaše energije in do ponovne vere v dobro.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri