Tedenski horoskop – 22.07.2019 – 28.07.2019

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

V začetku tedna boste zagotovo dinamičnega razpoloženja in pripravljeni na pustolovščino. Ideje si bodo zaporedoma sledile, a le težko jih boste uresničevali. Nastopil bo občutek nemoči, a kaj kmalu boste tekom tedna ugotovili, da se v te sorte zapor zapirate sami. Teden ni najbolj naklonjen na čustvenem področju zato se pripravite na to, da vam partner ne bo vračal toliko pozornosti.


BIK

Nikar si ne zapirajte oči pred resnico, kajti tako ne boste rešili težkega položaja. Najti morate tekom tedna mir v sebi, odnosi pa se bodo uravnovesili. Preverite tudi, kako vaše lastne misli vplivajo na vaše psihično in fizično zdravje. Na delovnem mestu lahko proti koncu tedna naletite na to, da vas bodo sodelavci in nadrejeni poskušali stisniti v kot.


DVOJČKA

Ideja se vam bo porodila in še posebej splača se jo uresničiti na finančnem področju. Tisti, ki se želite samozaposliti vam karte za ta teden dajejo zeleno luč, na splošno boste pa vsi v službi in pri denarju želi uspehe. V ljubezni lahko pričakujete nekaj razočaranj in umakniti se boste morali iz čustveno razgretega položaja. Poiščite premirje s partnerjem.


RAK

Na začetku tedna lahko pričakujete nekaj konfliktov in sporov z bližnjimi ali na delovnem mestu. Četudi boste na nek način zmagali vedite, da je zmaga jalova. Komunikacija je bistvenega pomena na sredini tedna in tako lahko največ dosežete. Prav zdaj se pa v vašem življenju odpirajo vrata v čarobno življenje še posebej na čustvenem področju.


LEV

Nikar se ne zapletajte v spore in rajši poiščite vzrok vašim težavam. Četudi vam drugi ne bodo dali prav, vam sedaj drugega ne preostane. Spori in vlaganje energije kamor ni potrebno vas le izčrpava na življenjskem področju. Kljub temu pa boste uspeli pri stvari, ki ste si jo zadali, kajti vaša pot je prosta in premagali boste ovire.


DEVICA

Denar bo osrednja tema vašega tedna. Še posebej v prvih dneh lahko pričakujete znatno izboljšanje. Našli boste tudi veliko ostalih razlogov za slavje. Vaša tedenska lekcija pa je, da se naučite poštenosti in z drugimi ravnate, kakor bi želeli, da tudi oni ravnajo z vami. Tam, kjer usmerjamo energijo, tisto področje zagotovo raste.


TEHTNICA

Prva polovica tedna vam prinaša odločitev, ki jo boste morali sprejeti za izboljšanje okoliščin vašega vsakdanjega življenja. Sedaj morate na stvari gledati dolgoročno. Hitre spremembe, ki prihajajo v drugi polovici vas bodo ponesle v čudovito poglavje pustolovščine vašega življenja. Nikar ne hitite za vsako ceno – dopustite naraven razplet dogodkov.


ŠKORPIJON

V tem tednu, še posebej v začetku morate izkusiti moč svobode in svobodne volje. Praznino v svojem življenju lahko zapolnite na takšen način, kot boste želeli. Po končanem težkem poglavju ali okoliščinah na sredini tedna prihaja nova priložnost in nov začetek, kjer boste lahko z lahkoto in polni energije uresničevali svoje zamisli.


STRELEC

Samske čaka nova ljubezen v tem tednu ali že začetek nove resne zveze. Medtem, ko ste zavestno ustvarili mir v svojem življenju vam na proti prihajajo nove, lepe priložnosti. Dovolj boste močni, da boste vzeli življenje v svoje roke in ga obrnili v novo, bolj zadovoljujočo smer. Pozitivna sprememba vas čaka na vseh področjih!


KOZOROG

Življenje vam v začetku tedna prinaša pot, potovanje ali dopust. Tako se boste lahko odpočili, v vsakem primeru pa je pomembno, da nekaj kvalitetnega časa najdete tudi zase. Odkrito se soočite s svojimi problemi še posebej na področju odnosov, kjer čutite, da z vami nepravično ravnajo.


VODNAR

Preteklost vas bo dohitela in možno je tudi, da v vaše življenje vstopi bivši partner ali pomemben človek vaše preteklosti. Ne bodite tako pozorni na detajle temveč dopustite življenju, da vam s svojimi darovi razkrije svojo čarovnijo. Na finančnem področju vas čaka nov začetek, lahko tudi v obliki nove službe ali izboljšanja gmotnega stanja.


RIBI

To bo za vas zelo pomemben teden – teden velikih energij prisotnih v vašem življenju. Našli boste odgovore, ki jih iščete, čeprav se vam sprva ne bo tako zdelo. Poslušajte svojo intuicijo in razvijte svojo ženstveno stran. Intimno življenje in odprtost vam bosta prinesla pravo ljubezen in mnogo blagoslovov.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri