Tedenski horoskop – 24.06.2019 – 30.06.2019

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

To je za vas teden, kjer boste potrebovali veliko tišine in čas za razmislek. Že v začetku tedna boste vsakdanje okoliščine povezali z večjim pomenom v vašem življenju. Na sredini tedna je zelo pomembno, da prisluhnete svoji intuiciji, saj vas zna v tem tednu rešiti pred težkim položajem, ki sledi za konec tedna. Za čas vikenda se izogibajte konfliktom, branite pa svoj položaj.


BIK

Na začetku tedna se boste znašli v preporodu, kjer bosta zlahka ovrgli staro življenje. Na pot vam prihajajo nove priložnosti in novi začetki, nikar pa ne bodite zamerljivi do ljudi okoli vas. V službi vam bo tekom tedna dobro šlo in lahko pričakujete sodelovanje v težjem položaju. Ljubezen vam je tudi zelo naklonjena, kjer znate obnoviti zaobljubo, vsekakor pa sledijo čudoviti trenutki.


DVOJČKA

Spremembe, ki bodo nastopile v prvi polovici tedna, bodo še posebej blagodejno vplivale na ljubezen, odnose in vaš dom. Soočite se z morebitnimi strahovi, pri tem pa vas bodo vaši dragi v pomoč. Ta teden ni ravno najbolj naklonjen financam, saj boste morali obnoviti čustvene vrednote. Za vikend si privoščite potreben počitek, saj zadnje čase je bilo precej hrupa v vašem življenju.


RAK

V tem tednu je pomembno, da se še posebej potrudite za svoje cilje. Vaše finančno stanje bo v začetku dovolj stabilno, da boste lahko vlagali v stvari, katere si želite. Varujte se nepravih prijateljev, kajti na sredini tedna se kaže možnost izdajstva. Za zadnje dni v tednu je za vaš uspeh zelo pomembna vaša pozitivna naravnost in zmožnost manifestacije želja v resničnost.


LEV

Energija Marsa vam bo v tem tednu pomagala spraviti stvari v tek in jih tudi dokončati. Sprejemali boste pomembne odločitve in pomembno je, da ste pri tem nepristranski. Odnosi vam bodo naklonjeni in lahko pričakujete rešitve morebitnih sporov. Za konec tedna se kaže potovanje, kar je lahko dopust. Za mnoge pa tudi korak na pravo pot v življenju.


DEVICA

Vaše intimno življenje bo doseglo svoj vrh že v samem začetku tedna. To vam bo dalo dodatni zagon, poskrbeti pa morate tudi za dobro samozavest. Soočili se boste z nekaj finančnimi težavami in pomembno je, da času dopustite, da to težavno obdobje mine. Zmaga je za vas na vidiku v tem tednu in prav nobenega razloga ni, da ne bi nadaljevali s svojimi načrti.


TEHTNICA

V svoji koži se boste v začetku tedna počutili dobro, a na sredini tedna vas zna presenetiti nekaj nepričakovanega. Čeprav se vam bo morda zdelo, da se sedanje okoliščine rušijo je pomembno, da pustite naravi in usodi, da naredita svoje. Ne moremo se vsemu izogniti. Za časa vikenda prihaja do avanture – v smislu ljubezni ali pustolovščine v življenju.


ŠKORPIJON

Obilici dela se ne boste mogli izogniti, a prav zato boste tudi po vloženem trudu primerno nagrajeni. Finance so vam skozi skoraj ves teden zelo naklonjene, a pomembno je, da zadovoljstvo širite tudi na ljubezensko področje in jo prepoznate v vsakdanjih stvareh. Pojavila se bo priložnost za rešitev težkega položaja, za vas je pa pomembno, da je ne spregledate, kajti lahko je tik pred nosom.


STRELEC

Pristop na delovnem področju je v tem tednu najpomembnejši. Zaradi svojih dobrih idej lahko naletite na nekaj napetosti na delovnem mestu. V ljubezni boste doživeli lepe trenutke in tako samskim ko vezanim se bo nasmehnila sreča. Ko bo teden šel proti koncu, se boste počutili vse bolj sposobne in samozavestne, da rešite težji položaj.


KOZOROG

Sproščenost, ambicije in pozitiven pristop vam bodo prinesli najboljše rezultate! Pustite, da se stvari odvijajo po naravni poti in prav gotovo bo razplet pozitiven v vsakem primeru. Na področju odnosov se boste odlično razumeli s svojo boljšo polovico. Tudi odnosi z domačimi bodo cveteli. V službi znate naleteti na kakšen besedni napad s strani sodelavca.


VODNAR

Vaše gmotno stanje se bo dvignilo na takšno raven, da si boste lahko privoščili lepe stvari, katere si zaslužite! Tudi samostojna poklicna pot je pod dobrim znamenjem. Preostala polovica tedna pa vam prinaša na področju odnosov kakšno avanturo, ki lahko hitro prevzame obliko resnejšega odnosa.


RIBI

Vaš trud in potrpežljivost se vam bosta zagotovo obrestovala, zato nadaljujte po izbrani poti. Nova priložnost bo nastopila v prvi polovici tedna, ki vam bo prinesla svežo energijo v življenje in nov pogled na stvari. Stare, nerešene stvari bodo tudi ugledale priložnost sprave – sploh reševanje konfliktov z domačimi.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri