Tedenski horoskop – 25.05.2020 – 31.05.2020.

By Rok 2 leta ago

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

V samem začetku tedna se vam bodo na finančnem področju pričele odpirati nove poti in obilje. Pričakujete lahko povišico pri plači. V drugi polovici tedna, boste predvsem čustveno razpoloženi in tudi v ljubezni se bo vezanim nasmehnila sreča. Doživite lahko tudi snubitev. Samski pa boste nekaj časa še iskali pravo ljubezen in se prepuščali svoji domišljiji. Bodite pozorni tudi na občutke o ljudeh, ki jih spoznavate in o ljubezni.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

V tem tednu se lahko soočite z nekaj finančnimi težavami in težkimi odločitvami. V prvi polovici tedna boste morali poiskati zdravo ravnovesje življenja in se zaenkrat neopredeljevati. Na koncu tedna se bodo pravne zadeve rešile v vašo korist. Bodite pa varčni, kajti na obzorju so težave, ki se vlečejo že nekaj časa. Kot biki ste zelo neodporni na spremembe in tudi ta teden ne bo izjema. V odnosih strmite k resnici in pravici vseh vpletenih.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Pred vami je sicer težaven teden, a naj vas to ne prestraši, kajti s poslušanjem svojega instinkta in s sočanjem z resnico, boste rešili vse težave. Nikar pa na sredini tedna ne bežite od odgovornosti, sploh, če se morate z nekom o svojih čustvih odkrito pogovoriti. Pazite se tudi nepravičnega ravnanja strani drugih v vašem življenju. Na finančnem področju se bodo pojavile težave, kajti denar boste prelagali iz kupa na kup in se še v tem področju, v tem tednu ne boste mogli ustaliti. Bodite praktični in prilagodljivi.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Svoje življenje boste morali resno vzeti v svoje roke in združiti z močmi drugimi za večji uspeh. Predvsem pa boste v tem tednu strmeli sreči na materialnem in kariernem področju. Za mnoge se kaže tudi selitev, morda je to kraj kjer ste si že nagledali, za ostale, ki pa še iščete primerno prebivališče zase, pa se vam bo nasmehnila sreča. V ljubezenskih odnosih dovolite, da vas drugi vodijo in ne vsilujte svojega mnjena ter jih ne skušajte nadzorovati. Na koncu tedna pa se boste zaprli v svoj svet in veliko premišljevali.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Morali boste narediti korak v smeri svojih sanj, pri tem pa boste soočeni  z veliko možnostmi, zato bo odločitev težka, seveda tudi neizbežna. Tokrat na splošno pri odločitvah, pa naj se to veže na vsa področja, pustite srce ob strani in poslušajte svoj razum. Na ljubezenskem področju tako vezani kot samski ne boste imeli prevelike sreče, saj boste naleteli na hladnost svoje simpatije ali partnerja. Imeli boste občutek, kot da pravica na področju odnosov ni na vaši strani, a sprejmite tudi svoj del odgovornosti v odnosu.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Morali boste poiskati notranji mir, če boste želeli, da dosežete svoj cilj. Izberite sredinsko pot, kajti v življenju ni vse črno in belo, temveč tudi nekaj vmes. V prvi polovici tedna boste kovali načrte na področju financ in pomembno je, da ste s sabo, kot z drugimi potrpežljivi. V drugi polovici tedna pa se bo ta uspeh manifestiral, mnogi znate iti tudi na samostojno poklicno pot. Za tiste že z obstoječo službo pa se bodo finance dvignile na visoko raven in lahko si boste privoščili obdobje brez trdega dela in pa tudi zaslužen počitek.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Nehajte bežati pred resnico in sprejmite resničnost danega položaja, kajti tudi, če se ne izšlo vse po načrtih, vedite, da se vam bodo odprla nova vrata, to se lahko veže na vsa področja. Na splošno pa je to za vas teden novih začetkov in pa tudi tveganj, ki vas bo gnalo do tega, da boste izstopili iz svoje cone udobja in začeli uresničevati svoje sanje. Bodite zvesti tako drugim, svoji poti, kot samemu sebi. Če bi se pojavile kakršne koli ovire, boste te tudi premagali in vedite, da je določena mera strahu normalna, zato se ne ozirate nanj.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Raziskovali boste samega sebe in svoj notranji svet čustev, svojo podzavest. Ta teden ni primeren za večje načrte, kajti je nekaj nepredvijdljivih vplivov in vidikov, ki bi lahko vplivali na vašo situacijo, zato je pomembno, da z odaljenostjo opazujete razvoj dogodkov. V nadaljnjih dneh tedna pa boste iskali pot naprej in v vsako situacijo, morate vnašati ljubezen, kajti le tako vam bo tudi uspela. Na ljubezenskem podorčju se za samske lahko pojavi nova oseba, katerih lahko sledite. Vezani pa lahko pričakujete manjšo spremembno v vašem ljubezenskem življenju.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

V tem tednu se boste zagotovo morali soočiti s svojim strahom, saj vas ovira prav na vseh področjih. Imeli boste na začetku tedna mučne misli, za katere se vam bo zdelo, da jim ni konca in da se vrtite v začaranem krogu. V drugi polovici tedna pa boste morali resno delati na sebi, da se boste premaknili iz mrtve točke. Na ljubezenskem področju lahko pride do prepirov in sebičnosti vašega partnerja, vendar bo intimno življenje še kako pestro. Če pa imate občutek, da ste v določenem odnosu ujeti, je pomembno, da začnete sprejemati odgovornosti za svoje življenje in ta odnos.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Teden vam prinaša lekcijo novih začetkov in dokončevanja ter mnogih se bo ponudila priložnost, da stopite iz težkih odnosov ali službe, ki vas ne zadovoljuje in vam ne prinaša izpolnitve. Mnogi pa si lahko obetate, tudi darilo v visoki vredno. Na ljubezenskem področju boste srečni kot še nikoli, vendar boste morali v zameno zapustiti preteklost za seboj, da se bosta oba z partnerjem v odnosu, lahko popolnoma izrazila. Ker vas preteklost očitno preveč muči, je pomembno, da delate na tem, da se zavedate svojih vzorce, ki jih boste premostili in opažali darove, ki vam jih izroča življenje ter bili hvaležni zanje.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Na začetku tedna si ne zatiskajte oči pred resnico, kajti to vam bo omogočilo napredovanje v dani težavni situaciji, s katero se morda spopadate že nekaj časa in ne najdete izhoda. Na sredini tedna pa boste doživeli srečo v ljubezni, kar lahko pripelje tudi združitev ali sorodno dušo v vašo življenje. Za časa vikenda pa boste čutili potrebo po umiku in samoraziskovanju, ker boste imeli še veliko neodgovorjenih vprašanj o svojem življenju in svojem poslanstvu.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Izogibajte se konfliktom, sploh s pomembnimi ženskami v vašem življenju in se v tem tednu raje osredotočite na ljubezen, kakor na materialno pridobivanje bogastva, čeprav tudi znotraj odnosa znate naleteti  na konflikte s partnerjem ali partnerko, vedite, da vaju konec tedna čaka premirje, kjer bosta zgladila vse spore. Ženske predstavnice lahko občutite nekaj težav pri zanositvi, zato bodite še toliko bolj pozorni na svoje počutje, izogibajte se stresu in počivajte.

 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri