Tedenski horoskop – 27.04.2020 – 03.05.2020

By Rok 1 leto ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Odgovore na svoja pereča vprašanja boste morali iskati v svetu duhovnosti. Pri odnosih bodite pošteni z drugimi. Na sredini tedna vas čaka pot – potovanje z določenim namenom. Vsa področja, ki so zastala na mrtvi točki, se bodo začela razpletati v pozitivno smer.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Razbremenili se boste že na začetku tedna, vendar nekaj izzivov pred vami še vedno čaka. Na sredini tedna boste čutili potrebo, da prekinete določene navade ali odnose. Za časa vikenda bodite pozorni, da ne boste zapadli v konflikte, kjer skupne besede z vašim nasprotnikom ne boste našli.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Vaši načrti se bodo izkazali za uspešne, a potrebno bo vaše pozitivno razmišljanje in pravi pristop k uresničenju vaših sanj. Počutili se boste dovolj močno, da boste lahko pometli s konkurenco in tistimi, ki vam morda nasprotujejo.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Delo na sebi, svojih projektih ali odnosih vam bo prineslo veliko dobrega. V prvi polovici tedna boste iskali odgovore in pot naprej, katere boste za vikend tudi našli. Pomembno je še posebej proti koncu tedna, da stremite k ravnovesju na vseh področjih.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Precej se boste poglabljali v svoj notranji svet – svet čustev. Kar ni nujno, da se veže na ljubezensko področje, ker tam boste naleteli na blokade, ki jih boste morali razrešiti. Na finančnem področju si pa lahko še posebej v začetku tedna obetate velik vzpon.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Na začetku tedna boste občutili nekaj bremen na svojih plečih in vedeti morate, da mučeniška vloga ni rešitev za vaše težave. Na sredini tedna boste vsekakor zasijali v središču pozornosti ostalih. Za konec tedna se pa nakazuje premik situacije in premagane ovire do česar koli stremite.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Dodatni val energije, ki vas čaka na začetku tedna vam bo pomagal uresničiti vaše sanje in dal potrebno samozavest. Čeprav pa se boste v preostalih dneh tedna počutili brez volje, idej in energije, zato izkoristite predhodne dni za uresničitev vaših načrtov.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

K svojih sanjam boste morali narediti prvi korak. Soočeni boste z več možnostmi. Na sredini tedna vas na finančnem področju čaka nova priložnost – morda nova služba ali obilje. Za konec tedna boste pri sebi analizirali in izbirali smer, v katero želite nadalje iti.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Konfliktnosti ostalih v svoji bližini ne boste mogli uiti pomembno pa je, da sami pri sebi najprej naredite spremembo. Na ljubezenskem področju se samskim obetata poznanstvo in zveza, obstoječi odnosi pa se bodo še poglobili. Na vidiku je lahko tudi rojstvo otroka.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Preobrazba, ki se bo odvijala na začetku tedna vam bo sprva prinesla nekaj sitnosti, a kasneje pozitivno spremembo. Pomembno je, da sledite klicu svoje duše. Določena partnerstva znajo razpasti, tista, ki pa bodo obstala, bodo pa še trdnejša.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Gradite na svoji osebnostni moči in ne poslušajte strahov glede prihodnosti. Živite v sedanjem trenutku. Nekje na sredini tedna si lahko obetate finančno stabilnost in neodvisnost, bodite pa še posebej pozorni na svoje psihično zdravje.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Ključno bo na začetku tedna vaše pozitivno razmišljanje, da tudi še tako negativne situacije vidite skozi te oči. Bodite pozorni pri zaupanju, saj lahko pride do izdaje. Na koncu tedna pa prisluhnite svoji intuiciji in duši in naj vas spremlja skozi ves teden.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri