Tedenski horoskop – 27.05.2019 – 02.06.2019

By Rok 2 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Na začetku tedna boste morali razmisliti, kaj je pravično za vas in na kakšen način tako delujete v odnosih. Sprejeti boste morali nekaj pomembnih odločitev in najti ravnovesje. Na sredini tedna se boste soočili z osebo, ki bo za vas “trd oreh” in jih boste težko prišli do bistva, ker bo vztrajal/a pri svojem stališču. Za časa vikenda boste potrebovali počitek od vseh negativnih energij, ki so se nabrale in morda tudi po kakšni težki preizkušnji z ljubezenskega področja. Bodite pozorni na svoje zdravje in zase dobro skrbite.


BIK

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj nesporazumov na ljubezenskem ali domačem področju. Pomembno za vas je, da ne bijete bitk, v katerih (v tem trenutku) še ne morete zmagati. Vseeno pa boste odkrili, da ta najprej neprijetna sprememba prinaša pozitiven vidik. Druga polovica tedna bo za vas precej energična in vaše mentalno razmišljanje in iskanje rešitev ter sproščanje bosta na višku svoje moči.


DVOJČKA

Prvi dnevi tedna so nadvse primerni, da se premaknete v bolj konstruktivne smeri in najdete tisto, kar vas zares veseli. To je lahko tudi znotraj ljubezenskega odnosa in prejeli boste navdih in rešitev, kaj narediti. Preostali dnevi vključno z vikendom bodo za vas zelo uspešni pod pogojem, da boste sledili svojim idejam in ravno tako znate zmagati v bitki, ki jo bijete. Odprlo se vam bo pozitivno razmišljanje in marsikaj boste dojemali drugače v dobrem smislu besede.


RAK

Tekoči teden vam je zelo naklonjen na finančnem področju, medtem ko boste na drugih področjih na nek način zastali na svoji poti. Nikar ne bodite osredotočeni preveč na materialno, kajti to zna zelo blokirati vaše energijsko počutje. Videli pa boste, da je treba določen odnos rešiti, ker ni več zdrav. Bistvo ljubezni je svoboda, kar pa mnogi izmed vas ne izkušate. Za časa vikenda se vam bo odprla priložnost, a obvezno se držite realnih pričakovanj tega danega trenutka.


LEV

Prvi dnevi tedna so nadvse ugodni, da se posvetite sebi in lastni ustvarjalnosti. Prihaja pravi čas za vaše cilje! Tudi na ljubezenskem področju boste imeli srečo, čeprav sprva res ne bo tako kazalo. V drugi polovici tedna boste ob trudi rešili odnos, ki vam je pustil globoke srčne rane, za mnoge pa prihaja obdobje v tem času, ki vam le trenutno ne bo naklonjeno in se potem izboljša. Čaka vas tudi nov začetek v vsakem primeru na čustvenem področju. Sedaj ste pripravljeni na ljubezen!


DEVICA

Morda zadnje čase izgubljate veselje do tistega, kar ste nekoč z vsem srcem počeli… In ravno v tem trenutku se vam bo pokazala novi priložnost, kjer boste dobili novo svežino na tem področju. Tudi za časa vikenda in v zadnjih dnevih tedna se bo izboljšalo vaše zdravje, pomembno pa je, da se na področju psihe soočite s svojimi strahovi. Polni boste sveže energije in prenovljeni.


TEHTNICA

Več časa morate nameniti duhovnosti, da bi dobili vpogled še v tako težavne vidike svojega življenja, na katerih vam ne steče gladko. Vedite, da smo vsi medsebojno povezani in da je vsaka namera nalezljiva. V drugi polovici tedna se boste soočali z mešanimi občutki in z nepotrpežljivostjo in prav te kvalitete si boste morali privzgojiti. Situacija, ki je dolgo stala na mrtvi točki, se bo začela premikati.


ŠKORPIJON

To bo za vas čudoviti teden, z obiljem pozitivne energije. Marsikatera predstavnica nežnejšega spola lahko pričakuje zanositev in četudi ni to vaš načrt, boste imeli še posebej v drugi polovici tedna razloge za slavje! Obdržite svoje pozitivne misli, saj so močne in vas bodo popeljale k izpolnitvi vaših želja in dosežkov. Obkrožite se s pozitivnimi stvarmi, da to energijo še dodatno okrepite.


STRELEC

V tem tednu vam bo bolj prijala samota, kjer boste ob tem umiku spoznali mnogo o sebi in zakaj določene stvari ne delujejo. Na vidiku so za časa sredine tedna prečudoviti romantični trenutki, lahko pa vam življenje na pot prinese tudi težko odločitev. Zelo pomembno je, da se sproti rešujete bremen, ki niso niti vaša in to zavedanje zna nastopiti ravno za časa vikenda. Ne naprezajte se preveč in ostanite mirni.


KOZOROG

V svojem življenju morate nujno poiskati ravnovesje in začetek tedna bo še za to najbolj idealen. V kolikor čakate na rezultate postopkov na sodišču vam je sreča naklonjena in lahko rečemo tudi za ostala področja, da bodo ljudje okoli vas sprejemali odločitve v vašo korist. Sprva vam bodo morda delovali vzvišeni, vendar se bo vse postavilo na svoje mesto. Za vikend namenite svojim sanjam in ciljem toliko pozornosti, kolikor si želite njihovo uresničitev!


VODNAR

Komunikacija je bistvenega pomena ta teden in pomembno je, da ste pri tem pravični do drugih in preverite tudi njihovo stališče pred končno odločitvijo. Vsako dejanje ima svojo karmo in svoj vzrok posledice, zato si sproti ustvarjajte dobro karmo. Tako boste odkrili veliko skrivnost. Tisti, ki pa radi meditirate, je pa pomembno, da za časa sredine tedna ali takrat, ko čutite, namenite tudi nekaj časa notranjemu vpogledu.


RIBI

Našli boste tisto, kar želite in tudi izpolnitev. Uresniči se vam bodo cilji, če boste poslušali samega sebe in svoje vodstvo. Res pa je, da se to mnogo bolj navezuje na finančno in stvarno področje, ki potrebuje še posebno pozornost kakor pa na čustveno področje. V službi vam bo šlo od rok, lahko pričakujete tudi zelo zadovoljive finance in tudi na področju z materjo in očetov znate priti do zavedanja in vsaj začeti reševati nesporazume.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri