Tedenski horoskop – 28.09.2020 – 04.10.2020.

By Rok 1 leto ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Delajte na svoji notranji moči.

Na začetku tedna boste občutili veliko moči, katera vam bo koristila, da se spopadete s svojimi strahovi. Uživali boste v tem, da boste v centru pozornosti. Na sredini tedna se bodo dogodki hitro odvijali, možna so tudi potovanja ali avanture. Za čas vikenda boste puščali preteklost za seboj in lahko se zgodi, da se boste počutili žalostne in neizpolnjene. Ne omejujte sami sebe in se prepustite.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

V vaše življenje prihaja stabilnost.

Ujetost, ki jo boste občutili na začetku tedna je le privid in ne realnost. Rešite se odvisnosti. Na ljubezenskem področju lahko prihaja do tega, da bo Ego v ospredju pred ljubeznijo. Na sredini tedna se lahko zgodi, da bo prišlo do srečanja na katerega že dolgo čakate ali pa da boste začeli snovati skupni dom z svojim partnerjem. Za vikend se posvetite projektom, ki vam veliko pomenijo.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Premagali boste vse ovire.

Velika izpolnitev, ki jo boste občutili na ljubezenskem področju na začetku tedna bo poskrbela, da boste sijali od navznoter – navzven. Lotili se boste z lahkoto težavnih stvari, ki prihajajo na sredini tedna. Takrat se lahko zgodi, da vas bo preteklost dohitela, bodite pa pozorni tudi na svoje zdravje, predvsem na srce. Za konec tedna se bo samskim nasmejala sreča, kjer se lahko pojavi primerna oseba za vas.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Tema vašega tedna bodo finance.

Obilje, ki prihaja že v samem začetku tedna morate dobro izkoristiti. Sedaj bo skozi ves teden vaše materialno stanje doseglo vrh in pri vas občutek varnosti. V prvi polovici tedna je pomembno, da preudarno ravnate z denarjem, pomagate drugim in poplačate svoje dolgove. V drugi polovici tedna boste ugotovili, da vas ves ta denar ne izpolnjuje in imeli boste občutek, da vam nekaj še vedno manjka.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Soočite se z resnico.

Na začetku tedna lahko prejmete pomembno sporočilo, ki bo povezano z vašimi financami. Vsekakor bo pa sporočilo, ki vas zna postaviti pred dejstvo, da pred resnico ne morete več bežati. V drugi polovici tedna bodo napetosti znotraj vas še vedno naraščale, če se ne boste soočili z resnico, pa če je še tako boleča. Ni primeren čas v tem tednu za večje projekte in uresničitev vaših načrtov.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Na zalogi boste imeli dovolj pozitivne energije.

Poslušajte svojo intuicijo, ki vam brez izjeme prigovarja nekaj pomembnega. Opazujte dogodke od daleč, bodite na začetku tedna bolj pasivni kakor aktivni pri vaših načrtih. Kakšne skrivnosti tudi obdržite zase. V drugi polovici tedna vključno z vikendom je pomembno, da razvijete vodstvene sposobnosti in svojo energijo usmerite v konstruktivne smeri. Karte, ki padajo za vaš čas vikenda se lahko navezujejo na tujino, kar na praktični ravni pomeni potovanja.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Vzemite si čas za premor.

Čisto prav je, da imate vizijo, ampak do zdaj ste že veliko naredili in se lahko na svoji poti do uspeha malce odpočijete. Ne vztrajajte trmasto in ne izsilite rezultatov – ti bodo prišli sami, ko bo čas primeren. Preostanek tedna bo zaznamovalo sporočilo, ki pa ni nujno, da bo pozitivne narave zato je pomembno, da se vnaprej pripravite. Na finančnem področju se kaže neuspeh, če boste prenaglo ukrepali.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Rešili boste ljubezenske težave.

Čeprav bo napetost in možnost konfliktov še kako vlada na začetku tedna, bo vse to pozneje zamenjal notranji mir in sprava z vašo ljubljeno osebo. Na sredini tedna se bo na ljubezenskem področju pojavila pomembna priložnost tako za samske kot za vezane. Mnogi izmed vas se pa lahko odločite za potovanje. Kar koli vas je sedaj zadrževalo v vašem življenju se bo za vaša vikenda pričelo sproščati.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Imejte skromna pričakovanja.

Na začetku tedna lahko prejmete pomoč, ki pa ni nujno v denarni obliki. Na področju odnosov bodite pozorni na to, da oba v odnosu enako dajeta in prejemata. Na sredini tedna boste že opažali prve napredke vaših želja, a veliko bo še za postoriti. Za čas vikenda vstopate v prijeten čas ljubezni, ki vam, če ste v zvezi obljublja čudovite trenutke. Če ste samski in se partner še ni pojavil je pomembno, da vztrajate še naprej.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Prehajate v čudovito obdobje.

Kolo sreče se bo obrnilo v vašo korist in znašli se boste na pomembni prelomnici vašega življenja! Sledil bo velik uspeh na vse področjih. Samskim se prav lahko zgodi, da bodo spoznali sorodno dušo. Na sredini tedna in vse do vikenda boste slavili svoje uspehe, a za vikend boste morali sprejeti pomembno odločitev in biti nepristranski. Stremite k pravičnosti in resnici ter ravnovesju v vašem življenju.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Razrešili boste konflikte.

V prvi polovici tedna se nakazuje, da bo ozračje napeto zato je pomembno, da se ne zapletate v bitke, v katerih ne morete zmagati. Pomembno je, da na sredini tedna ali pa že prej poiščete primerno rešitev. V vaša življenja pa prihaja veliko sveže energije in veliko novega. Za vikend bo nastopila priložnost na področju življenja, mnogi izmed vas pa se boste počutili precej ustvarjalne kar vam bo koristilo.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Čaka vas velik uspeh.

Nostalgija in spomini na preteklost vas bodo zajeli na začetku tedna, a večina izmed njih bo zelo pozitivnih. Na sredini tedna je pomembno, da delujete v smeri svojih sanj, kjer vas čaka velik uspeh in priznanje s strani drugih. Tudi na ljubezenskem področju se bo tako samskim kot vezanim proti koncu tedna ali za vikend nasmejala sreča, kjer boste imeli priložnost vstopiti v čudovito zvezo!

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri