Tedenski horoskop – 29.03.2021. – 04.04.2021.

By Rok 6 mesecev ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Rešili boste težave v ljubezni.

Teden se bo začel z lepimi trenutki v ljubezni, ki bo glavna téma v tem tednu za vas. Tisti, ki boste doživeli manj prijetne trenutke boste v njih ugledali resnico o samem odnosu in jo na podlagi intuicije ter razuma, odpuščanja tudi rešili. Na sredini tedna bodite pozorni na svoje zdravje in počutje ter se ne zapletajte v težavne odnose, saj iz njih ne bo tako hitro videti konca. Proti koncu tedna in vključno z vikendom vas bodo poleg rešitve v ljubezni spremljali tudi nenadni prebliski in ideje, katere boste pa seveda lahko uresničili, če boste v to vložili vso svojo moč in energijo.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Čaka vas stabilnost na področju ljubezni in odnosov.

Na začetku tedna se bo samskim pojavila priložnost za zvezo, saj boste tisti, ki ste globoko razočarani pripravljeni na novo zvezo in novo poglavje v svojem življenju. Če ste se s kom sprli, lahko tudi pričakujete spravo v tem tednu do polovice tedna. Na sredini tedna bo čas za stabilnost in družino in marsikomu izmed vas se odpira tudi novi začetek na področju doma – selitev in urejanje doma. Za vikend boste še posebej stvarni in prizemljeni, uživali pa boste tudi v čutnih trenutkih. Dobro je, da se odpravite na sprehod v naravo in z samo naravo ter mater Zemljo krepite stik.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Pred vrati so novi začetki.

Čeprav se bo določeno poglavje v vašem življenju končalo, ker je čas za to, prihaja novo in veliko boljše! Poslovite se od preteklosti in starih zamer ter preživetih stvari in čustev ter navezanosti na nezdrave stvari. V prvi polovici tedna bo to že posebej opazno pri vašem razmišljanju in v okviru vaše družine in odnosov. Za čas vikenda oziroma za zadnjo tretjino tedna lahko pričakujete, da se bo vaše finančno stanje močno izboljšalo, to je lahko posledica dela ali zgolj sreče. Lekcija za vas je poleg preporoda v tem, da krepite občutek neodvisnosti in svobode. Če boste delali na tem in bili potrpežljivi boste zagotovo deležni pozitivnih rezultatov!

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Pazite se lažnih prijateljev.

Na začetku tedna boste za boljše rezultate svojega dela skoraj primorani združiti moči z drugimi – to ni tako slabo, saj več glav več ve, pravijo. Na sredini tedna boste zasanjani in v svojem svetu in preko intuicije boste prejeli mnogo sporočil, kaj je potrebno v vašem življenju tudi spremeni in kaj deluje v redu. Za čas vikenda je še posebej velika možnost, da boste v svoji bližini naleteli na osebo, kateri ne boste mogli zaupati, pa če boste še tako zelo hoteli! Poslušajte tisti svoj prirojeni notranji občutek za ljudi in njihove namene, saj niso na prvi pogled vsi tako dobri, kakor se vam morda zdi.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Prisotna bodo razočaranja v ljubezni.

Dobitek in nova priložnost ter morda darilo v visoki vrednosti na začetku tedna vam bodo popestrili vsakdan in dali dodatno motivacijo. Teden vam bo zelo naklonjen na finančnem področju, med katerim spadajo tudi višja plača, napredovanje ali povsem nova službena pot. Malo manj sreče boste imeli na ljubezenskem področju tisti, ki ste vezani, ker določenih težav ne boste mogli “kar pomesti pod preprogo”. Če se boste pretvarjali, da težav ni, bodo morda navidezno izginile, a to ni rešitev. Soočite se z njimi, saj v ljubezni so bolj prijetni ter manj prijetni trenutki in to bo še posebej globoka lekcija za vas v tem tednu.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Sprejeti boste morali težje odločitve.

Na začetku tedna lahko na delovnem mestu pričakujete napad sodelavcev zgolj zato, ker bodo pri vas dobili občutek konkurence, zato ne hodite za druge po kostanj v žerjavico – naučiti se odločno reči “ne”. Nekoliko težav boste imeli z težko odločitvijo, ki bo nastopila na sredini tedna in pomembno je, da uvidite resnico in da ste pri svojem odločanju dosti objektivni. Konec tedna in vikend vam pa prinaša oazo miru, kjer se boste lahko res sprostili, vedoč, da bo jutri in še naprej vse v redu in da imate notranjo zakladnico modrosti ter zadovoljstva, na katero se vsak trenutek lahko obrnete in iz nje črpate navdih za naprej.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Pred vami je teden, poln novih priložnosti.

V tem tednu boste na sploh čutili velik navdih in velik potencial v sebi za uresničitev svojih najvišjih zmožnosti ter potencialov! Odločitve, ki jih boste sprejemali na začetku tedna bodo povsem prave in v vaše najvišje dobro. Na sredini tedna boste stvari jasno ugledali, in čeprav ne boste imeli toliko zunanjih potrditev, vas to ne bo odvrnilo, da nadaljujete po izbrani poti, kar je najbolj pomembno. V življenju na splošno lahko pričakujete spremembo na bolje, ki se bo zgodila tako znotraj kot zunaj vas. Pomembna je tudi samozavest, katere zaloge vam pa zagotovo v tem tednu ne bo primanjkovalo.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Našli boste pot iz težav.

V prvi polovici tedna se boste znašli v tesnobnih občutkih, kateri niso povezani z realnostjo, a vi jih boste doživljali kot realno stanje. Soočite se boste morali z njimi in ugotoviti, da je ta strah samo prikriti sovražnik, ki se bo kasneje spremenil v skriti dar. Na sredini tedna lahko pričakujete poravnavo dolgov, nekateri pa se znate soočiti z neuravnovešenim dajanjem in prejemanjem v odnosih. Vikend ter konec tedna bosta za vas blagodejna, saj boste ugledali luč na koncu predora in končno prešli v sijajno obdobje, polno notranjega miru.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Uspeli boste v ljubezni.

Optimizem in entuziazem na začetku tedna vas bosta tako gnala naprej, da ne boste uspešni zgolj samo na področju odnosov ampak tudi na področju kariere in financ. Na sredini tedna se vam obeta znatno denarno izboljšanje, le pravilno boste morali vlagati in po pameti zapravljati svoj denar. Čudoviti in romantični trenutki v ljubezni vam za časa vikenda ne bodo ušli, kjer boste vezani okrepili ter poglobili svojo zvezo. Samskim se lahko zgodi, da bodo vstopili v resno zvezo z osebo, s katero vas prijateljstvo veže že dlje časa in se bo razvilo v čudovito ljubezensko zvezo.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Na vas čaka novo, čudovito obdobje.

Lepim trenutkom enostavno ne boste ušli in stvari v vašem življenju bodo končno začele dobivati optimistično podobo in se postavljati na svoje mesto! Na sredini tedna bodo v ospredju še posebej finance, kjer boste čutili močno željo, da začnete nekaj novega – morda v smeri, ki vas resnično veseli že od nekdaj. Za konec tedna pa se boste morali posvetovati z svojo intuicijo glede nadaljnjih korakov in začeti spravljati svoje ideje v prakso, saj večini nedvomno sledi uresničitev! Vaša intuicija se nikoli ne bo zmotila in pomembno je pozitivno razmišljanje in reševanje vsakodnevnih ter večjih težav.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Dogodki se bodo hitro odvijali.

Določenim skrbem, ki so tukaj z razlogom ter frustracijam znotraj vas in na vaši poti na začetku tedna ne boste mogli uiti. Pomembno je, da krepite svojo notranjo moč in ne “vržete puške v koruzo”, kajti še vedno lahko popravite to težavno situacijo, ki se lahko veže na katerokoli področje vašega življenja. V drugi polovici tedna pričakujte bliskovito odvijanje dogodkov, zato je pomembno, da vse postavite na svoje mesto in da vse tokrat načrtujete vnaprej. V nasprotnem primeru lahko nastane vsesplošna zmeda in s tem ne boste rešili položaja. Bodite pa pozorni na svoje zdravje, saj vas znajo ti dogodki, čeprav tudi dobri, zelo izčrpati.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Vzpostaviti boste morali red v svojem življenju.

Red in organizacija bosta vam še posebej prav prišla na začetku tedna. Zanašati se boste morali na razum in ne na srce, saj bi lahko v primeru tega, da boste preveč poslušali čustva to imelo v tej situaciji negativne posledice. Na sredini tedna se boste znašli v vsesplošnem stresu in ni vredno vztrajati v bitkah, katere ne morete nikakor izbojevati. Za konec tedna se boste morali predvsem odpočiti, tudi zaradi svojega zdravja in splošnega počutja. Ljudem okoli sebe dajte dovolj časa in prostora, saj lahko vi ali oni dobite občutek, da v določenih situacijah preveč pritiskate na njih.

Categories:
  Angelske karte, Magija, orakeljske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri