Tedenski horoskop – 29.06.2020 – 05.07.2020.

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

V tem tednu boste morali poiskati notranji mir in ravnovesje v življenju. Na začetku tedna bodo okoliščine mirne in tudi na sredini tedna lahko pričakujete stabilnost ter občutek varnosti. Dobro se boste počutili v krogu domačih, naj se vam ne mudi na ostala področja. Živite trenutek tukaj in sedaj. Za časa vikenda se lahko pojavi malce nervoze in tudi napetost v komunikaciji, zato morate sami ohranjati nadzor nad seboj.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Poslušajte svoj notranji glas, sploh kar se tiče financ in stvari, ki vas skrbijo, da ne boste zabredli v dolgove. Varujte se tudi kakršne koli skrajnosti, zato raje ostajajte na trdnih tleh. V drugi polovici tedna lahko nastopijo finančne težave, zato bodi varčni in preudarni z denarjem. Za vse okoliščine, ki vas skrbijo, pridobite občutek prilagodljivosti in iznajdljivosti ter se posvetite reševanju težav, ki so pred vami.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Pred vami je čudovit teden, poln uspeha in potrditve tako pri vas samih pa tudi strani drugih. Pravi čas je, da se v tem tednu posvetite snovanju družine ali pričnete delati tisto, kar vas resnčno veseli. Na sredini tedna lahko pričakujete tudi dobre novice glede denarja ali posla, ki vam veliko pomeni. Za časa vikenda pa boste iskali globlji pomen v vsemu kar se vam dogaja v življenju in se posvečali tudi svojemu življenjskemu poslanstvu.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Pred vami so večje, a manj prijetne spremembe, ki bodo na vas pustile velik pečat. To je za vas teden novih začetkov in nekatere korake k spremembi boste težko storili. Če boste poslušali svoj notranji glasi in raziskali svojo notranjost, vam bo to tudi uspelo. A ne obremenjujte se sedaj z rezultati, rajši se posvetite sami sebi in ne poskušajte spremeniti drugih. Tako boste ugledali večji smisel in povezavo v vseh dogodkih v vašem življenju.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

V tem tednu boste morali sprejeti pomembne odločitve in tudi narediti nekaj za svojo dušo. To je morda lahko druženje s prijateljem, ustvarjalno izražanje ali nekaj kar vas veseli. Tisti, ki načrtujete selitev so vam karte zelo naklonjene in četudi ne boste do konca izpeljali vsega vedite, da vas vseeno čaka obdobje stabilnosti in miru. To bo tudi teden, ko boste nekateri proslavljali svoje dosežke in opazili prve znake napredka na svoji poti.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Čaka vas ustalitev na ljubezenskem področju in tudi izkusili boste pravi ter trdno ljubezen. Za predstavnice nežnejšega spola se lahko bliža tudi zanositev in če boste delale na tem, vam bo zagotovo uspelo. Med tem ko boste moški predstavniki se držali bolj zase in poskušali biti neodvisni ter sprejeti prave odločitve. V kolikor imate kakršne koli spore se bodo le-ti končali koristno in vam v prid.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Sodelovanje je ključ do uspeha in tudi svojega notranjega glasu ne smete zatajiti. Morda ni pravi čas za uresničitev vseh zamisli, je pa zagotovo pravi čas, da pridobite vizijo in sanjarite o prihodnosti. Nikar se pa preveč ne oživljate v situacijo drugih, saj bi lahko bili razočarani, še posebno na področju odnosov, ki so ljubezenske narave. Če boste v tem tednu preveč pričakovali od življenja, znate biti razočarani, zato je bolje, da poiščete nasvet pri modri osebi o svojih nadaljnjih korakih, ki bo stvar postavila v pravo luč, zato, da se boste marsičemu neprijetnemu lahko izognili.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

V kolikor ne boste spregledali resnice boste spregledali priložnost, morda za novo ljubezen v smislu, da boste spregledali čustva osebe ali pa boste trmasto vztrajali pri svojem, namesto, da bi pomirili prepire. Določene situacije boste morali sprejeti, takšne kot so in iti dalje v življenju. Vsekakor pa vas čaka premik naprej, ki bo sčasoma izboljšal okoliščine. Mnogim se kaže tudi selitev ali potovanje.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Ne trošite energije za nepomembne stvari, temveč raje krepite svojo notranjo moč, saj vam bo le-ta dala potrebno energijo za vaše cilje. Obstaja tudi možnost nekaj neprespanih noči, ki so posledica skrbi, ki vam črpajo energijo, zato se lotite meditacije ali nečesa kar vas sprostilo do te mere, da se ne boste znašli v začaranem krogu tesnobe in zaskrbljenosti.Nikar se ne obremenjujte za stvari, ki niso v vaših rokah.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Morate vedeti, da vse zamisli niso uresničljive – vsaj dokler se ne opredelite, kaj v življenju resnično želite.V svoje težave ste preveč čustveno vpleteni, zato opazite samo negativnost, namesto, da bi namenili pozornost čudovitim možnostim, ki so še ostale. Na ljubezenskem področju obstaja možnost razočaranja, če se boste preveč ukvarjali samim s seboj. Mnogi izmed vas pa boste našli tudi srečo, ki vas bo doletela v pravem času, čisto nepričakovano.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Situacije v tem tednu bodo od vas terjale veliko samozavesti in pokončne drže, da se boste lahko spopadli s tistemu, kar nepričakovani prihaja. Znašli se boste tudi v notranji krizi, ker ne boste vedeli, katero pot bi obrali. Karte vam svetujejo, da pustite preteklost za seboj in se ne odzivate na preveč na vse, kar se vam dogaja, saj vas bo tako nesreča doletela nepripravljene.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

To je enostavna vaš teden! Znašli se boste v središču pozornosti dobrih dogodkov, ki se bodo hitro odvijali po vaših pričakovanjih, zato izkoristite to srečno obdobje, da uresničite svoje načrte, kajti vse kar vas skrbi se bo razrešilo. Nikar pa brezglavo ne zapravljajte sreče in bodite pozorni, da ne hitite brezglavo v situacije, preden jih ne preverite.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri