Tedenski horoskop – 31.08.2020 – 06.09.2020.

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Odgovore na svoja vprašanja boste morali poiskati globlje v sebi.

Na začetku tedna boste čutili občutek ujetosti in nemoči, a vendar se kaže, da boste na sredini tedna oziroma že prej lahko to rešili z razumskim pristopom. Na področju ljubezni znate na sredini tedna naleteti na nekaj partnerjeve hladnosti in zavračanja, zato bo ob pravem času morda potreben temeljit pogovor. Na koncu tedna boste čutili energije kot še nikoli in morda je pravi čas, da si poiščete idola, duhovnega učitelja ali nekaj, kar vam bo razkrilo tančice vašega vsakdana.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Pridobite samozavest.

Na ljubezenskem področju se vam bo v tem tednu morda odprla nova priložnost, lahko je pa to tudi pripravljenost na novo zvezo z vašo simpatijo. V prvih dveh dneh tedna boste morali vajeti vzeti v svoje roke in pristopiti samozavestno, da bi rešili svoje težave. V drugi polovici tedna pa se preveč osebno ne vpletajte v svoja čustva, da boste lahko videli sliko celotne situacije. Za časa vikenda boste obkroženi z prijatelji in dobro družbo, ki vam bo zelo ustrezala, zato je pomembno, da tudi prijateljem nudite dobre nasvete!

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Doživeli boste veliko izpolnjenost v ljubezni.

Teden se bo pričel mirno in tudi vam se ne bo nikamor mudilo. Pomembno je, da poslušate svojo intuicijo, ki vas prigovarja k prvemu koraku, da poiščete ravnovesje ter najdete notranji mir. Možna so tudi potovanja, a nekateri boste raje ohranili občutek zasebnosti. V drugi polovici tedna, vključno z vikendom lahko pričakujete velik uspeh na področju ljubezni, kjer lahko pričnete skupno življenje z partnerjem, se odločite za zaroko ali poroko, ob vsem tem pa boste dobili potrditev, da je prava oseba že ob vas.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Odmislite skrbi.

V prvih dneh tedna oziroma v prvi polovici lahko prejmete novo ponudbo, ki je lahko službene ali romantične narave. Morda pa morate prav vi narediti korak v tej smeri. Če hrepenite po ljubezni je čas, da jo tudi poiščete. Na sredini tedna se bo vaše življenje začelo premikati v pravo smer in tudi vse ovire bodo premagane, če boste vzeli nadzor v svoje roke. Za čas vikenda pa vam karte svetujejo, da bodite preudarni z denarjem in razmišljajte o dolgoročnih naložbah

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Ne odločajte se prenaglo.

Lahko se v začetku tedna spopadete z strahom znotraj vas in tesnobo. Morate spoznati, da so vaše skrbi, ki jih boste ali jih v tem trenutku doživljate v precejšnji meri nepotrebne in nekoristne. Na sredini tedna do vikenda se bodo stvari hitro odvijale in imeli boste občutek, da izgubljate nadzor nad dogodki – ki pa bodo vseeno pozitivni za vas in vam bodo prinesli vznemirjenje. Nekateri izmed vas boste med vikendom občutili notranje nezadovoljstvo rešitev pa leži v temu, da odprete oči in ste hvaležni za to, kar že imate!

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Komunikacija bo tekom tedna napeta.

V tem tednu boste izkusili nekaj napetosti v komunikaciji, ki jo bodo drugi prenašali na vas. Pomembno je, da ostanete zveste sebi, svoji poti in se za kratek čas odpoveste posvetnim dobrinam. Čaka vas popolnoma nov začetek v življenju, kar se bo najverjetneje najbolj izražalo na finančnem in kariernem področju. Za samske se v ljubezni tokrat še ne obeta nič novega. Tisti, ki pa ste vezani, pa boste za konec tedna morali najti sporazum z partnerjem glede skupnega premoženja ali financ.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Sprejeti boste morali neprijetno odločitev.

Niso vse odločitve zmeraj prijetne in v sozvočju in harmoniji z vami, zato vam ta teden na pot prinaša odločitev, ki jo boste skoraj nujno morali sprejeti, da ne boste več ostajali v strahu. Na sredini tedna se zna pojaviti tesnoba, a pravzaprav morate pogledati vase in poiskati vzrok tega počutja – šele takrat boste ta vzorec rešili. Proti koncu tedna in med vikendom boste jasno odločeni za premik naprej in novo pustolovščino! Pomembno je le, da “vodo prej potipate, preden skočite vanjo”.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Prevzeti boste morali nadzor nad svojimi odnosi.

Morda vam manjka discipline v odnosih in zato prihaja do sporov in neprijetnih stvari. Če je temu tako, potem sedaj, ko to veste pričnite delati na tem. Na sredini tedna boste izkusili veliko romantike, čutnosti, nežnosti ter tudi zadovoljujoča spolnost ne bo nobena izjema! Ko bo pa teden šel proti koncu se znate spet znajti v miselnem zaporu in zato je takrat bistvenega pomena, da se ne slepite, prevzamete odgovornost in stvari sprejmete takšne, kot so v resnici.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Ne dovolite strahovom, da vas ovirajo.

Če že predolgo čakate na svoj uspeh in vas ovira strah ter se tega zavedate, je zdaj bistvenega pomena, da ga zgrabite za roge in se soočite z njim. Potem se bodo začele stvari in odnosi ter situacije v vašem življenju krepko spreminjati na bolje! Vseeno se nekaj neprijetnostim na področju počutja v drugi polovici tedna ne boste mogli izogniti, a vedite, da so tudi še tako velike težave tukaj samo zato, da vam pokažejo pot naprej. Bodite neustrašni! Dosežete lahko veliko.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Izpolnjenost na vseh področjih ni več daleč.

Poslušajte svoj notranji glas ali pa ne sklepajte prehitro o določenih situacijah. Prav tako ne dvomite v svojega partnerja oziroma partnerko in v vaše prijatelje. Na sredini tedna boste doživeli veliko izpolnjenost in tudi v ljubezni lahko do zveze premagate vse ovire. Držite se pa svoje vizije življenja za naprej, ki pa se zna za časa vikenda še bolj okrepiti in postati dosti močnejša! Izpopolnjujte sebe in se obkrožite z družino, prijatelji in pozitivnimi stvarmi.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča.

Veliko Vodnarjev in Vodnark že na samem začetku tedna čaka velika sreča oziroma združitev v ljubezni. Postanete lahko par z svojo simpatijo ali pa oživite strast v že obstoječem odnosu – v vsakem primeru se vam bo na področju ljubezni nasmehnila sreča. Le ne bodite tako strogi do sebe in svojega partnerja. Prav tako ne bodite konzervativni in se prepustite tudi drugi – bolj duhovni plati življenja.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Kljub strahovom boste morali narediti korak v smeri svojih sanj.

Če boste večno čakali in predolgo izbirali, se vam bodo srečne priložnosti na žalost izmaknile. V prvi polovici tedna boste že skoraj na pol poti k uresničitvi vaših sanj (kar se lahko veže na vsa področja), ampak vam bo prestrašen glas v vas prigovarjal, da ne pojdite naprej. Soočite se z svojimi strahovi in se prepustite dogodkom v drugi polovici tedna, kjer bo dogajanje zagotovo zelo intezivno in prijetno!

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri